Post entry

Knopp&Axel i brist på bättre benämning

Please note: Community posts are written by its members and not by Redeye’s research department. As a reader you’re always encouraged to critically analyze the content.

Det finns en formation som är tämligen uttjatad ,varierad och kantstött i sin användning. Men ändå har den sin plats inom det som kallas teknisk analys. Hur pass användbart den vetenskapen är kan debatteras men snart så är det klart för några att påkalla den status vi i lugn och ro istället kan kalla Knopp och Axel.

Det kan ta ganska lång tid att forma för att vara riktigt effektiv och oftast brukar det handla om ngt som skapar motreaktioner före finalt genombrott. Men nu anar jag en Knopp och Axel och jag vill förklara att det är ju lite speciellt när man ansträngt sig för att undvika att skapa en axel som är inverterad och mer påminner om en skidlift typ släp sådan. Fast nedåtriktad. Sedan är det ju även så att det brukar sägas att avståndet knopp-nacke blir fallhöjden. Men i det falla jag studerar måste det betyda att man måste skjuta till 200 kr för att hålla altituden över nyemission. När det då är 117 kr kvar till nacklinjen ,aktien har finansierat sig via en rad 10 kronors aktier får väl bedömare som anser sig skickligare kunna nöja sig med dessa aktier som vidare finanser och på ett lugnt och värdigt sätt lämna fältet precis som sker i betydligt stabilare papper. Därför ombeds marknaden uppvisa ett lugn och städad sektorrotation före ngt annat.

Papperets namn är Millicom International Cellular. Nacklinjen fullbildas vid 213 kronor och är den tredje repetitionen sedan 800kronor.

0 comments

You need to to read and post comments.

Does this article violate Redeye’s Rules & Guidelines?