Post entry

Som en god "norrbagge"/portföljförändringar

Please note: Community posts are written by its members and not by Redeye’s research department. As a reader you’re always encouraged to critically analyze the content.

Som den goda grannen jag är (även om jag nuförtiden kan anses vara helsvensk efter nästa 20 år i broderlandet) vill jag ta tillfället i akt och dels önska Danmark "till lykke" på deras nationaldag. Dels vill jag passa på att önska hela Sverige med ett stort "HURRA" med morgondagen. Det väntas strålande sol och upp emot 30 graders värme vilket bådar för en lyckad dag.

Idag kom budet alla vi Telia ägare har väntat på en längre tid. En enig analytikerkår och även Telias styrelse anser budet vara allt för lågt. Undertecknat tycker även att budet från France Telekom borde vara lite mer sockrat. Det kommer säkert att komma ytterligare bud och kanske även ett bud från någon annan aktör. Vill även här då som god granne önska att Telenor kommer med detta. Oavsett vad som händer så är det tyvärr så att ytterligare ett svenskt bolag med långa anor kommer att försvinna i utlänskt ägo, vilket är tråkigt.

Eniro som en längre stund har funnits i portföljen åkte idag ut. Har länge väntat på en vändning uppåt i aktien, men tålamodet är nu slut för tillfället. Typiskt nog kanske Eniroaktien då tänker ta fart nästa vecka.

Som utbyte till eniro har Meda plockats in i portföljen. Nedgången på beskedet från FDA verkar vara i överkant och en nedgång senaste veckan på över 7% verkar i mina ögon vara ett köpläge. Tror tillväxtraketen kommer fortsätta och ett ypperligt köpläge har infunnits sig just nu.

(Mot bättre vetande har även galningen imig idag återigen investerat i Epicept. Mest fördi galning nummer två imig har gjort ett väldans lyckat swingtrade i Guideline senaste veckan)

Ha en trevlig kväll och framförallt en ytterst trevlig natonaldag imorgon.

0 comments

You need to to read and post comments.

Does this article violate Redeye’s Rules & Guidelines?