Post entry

Portföljuppdateringar

Please note: Community posts are written by its members and not by Redeye’s research department. As a reader you’re always encouraged to critically analyze the content.

Först skulle jag vilja önska alla en trevlig midsommar och hoppas att alla får en trevlig dag idag med fint väder och trevlig stämning. På Västkusten verkar det som det kan bli en hyfsad dag med ett uppsprickande molntäcke just nu.

Har den senaste tiden uppdaterad portföljen en hel del. Till trots för många experters tips och varningar om fortsatt nedgång på börsen under sommaren och hösten har jag senaste veckan fullinvesterad portföljen.

Har ökat i TeliaSonera och ligger nu och inväntar nytt bud från France Telecom eller ett motbud från någon annan. Till trots för lite negativa vibbar från France Telecom tror jag att minst ett nytt förslag kommer.

Meda fick mycket stryk i samband med negativt beslut i FDA och har varit inne i en negativ spiral sedan dess. Den 8 augusti kommer säkerligen besked om att Meda fortsätter sin starka tillväxt.

Nordea är inköpt till långa portföljen. Tycker bolaget ser billigt ut just nu, och även om nedgången kanske kan fortsätta en stund till så tror jag att det långsiktigt är ett bra köp just nu. En trigger kortsiktigt kan vara ett bud på bolaget.

Efter gårsdagens "skandal" i PV Enterprise passade jag på att inhandla bolaget till den kortare portföljen. Bolaget är på rätt väg och kommer säkerligen hämta upp gårsdagens fall inom några veckor.

Har även passat på att öka i Rayclinic. Bolaget har en stadigt ökande efterfrågan på sina tjänster och dom senaste dagarnas nyheter visar att banker och kreditinstitut är positiva till den fortsatta expansionen i företaget.

Epicept kommer snart få sin dom. Succé eller bankrutt är vad som gäller. Några kronor kan man avsätta till en lott och därför är några poster inhandlat till portföljen. Dock inte att rekomendera för den med dårliga nerver.

Biosensor har åkt ur portföljen.

Trevlig helg.

0 comments

You need to to read and post comments.

Does this article violate Redeye’s Rules & Guidelines?