Post entry

Mässåkning

Please note: Community posts are written by its members and not by Redeye’s research department. As a reader you’re always encouraged to critically analyze the content.

Företaget Eurocine åker på mässa efter mässa. Nu aviseras ytterliggare en i november månad.

Detta visar tydligt företagets problem med att hitta intressenter till Immunose Flu. Det är som feta greta som står där i kanten till disco-salen men ingen av de kärleks-törstande männen lägger märke till henne. Feta greta försöker lösa detta genom att åka på fler discon och dv. tillställningar. Det är inte lätt om man är oattraktiv så att säga...

Det som nämns spam-mässigt av div författare på aktie-chattar om 30-tal vacciner som kan va applicerbara med företagets adjuvanter, är nåt som sagt på de tourer företaget hade för några år sen. Jag fick detta bekräftat idag av ett par människor som varit närvarande. Vid några tillfällen nämndes då också att Big Pharma skulle stå i kö för att få köpa licens på influensa-vaccinet efter fas2 i människa eller om köpa allt... Va hände med detta? Jo ett litet japanskt företag på en begränsad marknad har visat intresse. runt 15 mån har gått sen fas2 i människa blev klar och ännu inte nåt avtal. Företaget har problem med Immunose Flu, likt feta greta på disco-golvet.

Influensa-proj Immunose Flu, framflyttad flera omgångar, iller-studie poppat upp och är enormt framflyttad (ännu inte klar enl pm för ett tag sen, analyser kravstår).

Patent-problemet med att patent går ut 2017 ställer till det för de naiva som tror på ett 30-tal applicerbara vacciner. Det är bara in princip Immunose Flu som kan ge nån form av intäkter pga patentets utgång. Dock kan det förlängas med 5 år enl regelbok till 2022. Inte bara det ställer till det, det är nämligen så att dagens sprutor fyller behovet mycket, mycket bra. Ett enskilt vaccin tar så lång, lång tid att utvecka för näsan att det kommersiella värdet är nära noll.

Patent-problem för Immunose Flu kan man räkna med att komma lösas i ev avtal med japaner. Detta kan slå på royalties, up-front och milstenar för ett ev avtal. Sen kan man ju fråga sig varför japaner ska betala pengar för sitt eget vaccin? :) De är ju trots att de som står för vaccinet som ger upphov till anti-kroppar i immun-system... Tål att fundera på.

Så nämns det att ett annat vaccin är klart Fas2 studie? Fas1 måste väl göras först... Vilket proj då? Jag kan inte finna nåt sånt efter läsning ikväll i företagets docs.

Fö Det tog Flumist runt 8 år att nå runt 1 miljard kronor i försäljn i staterna, inte på en kaffe-rast som vissa författare vill få det till. Det var en openetrerad marknad. Den japanska marknaden är betydligt mindre än den i staterna samt är också openetrerad, dvs oskuld.

Inte nåt företag har eller kommer att få ett vaccin för näsa eller spruta med kropps-egna substanser. Eftersom själva vaccinet alltid kommer att innehålla icke-kroppsegna ämnen, alltså bitar från virus så faller denna bit. Tråkigt va? :) Hur än vissa författare vrider och vänder på detta har de fel. Det kommer alltid att va ett vaccine med icke-kropps-egna ämnen...

Konstigt att de "seriösa" författarna på aktie-chattarna inte rättar i dessa spammade felaktigheter? Det är väl så att de gärna ser alla möjliga sätt är tillåtna för att få upp aktien, även fula trix tillåtna kryddade med ljugerier. Sen kommer de att lasta av sina innehav. Jag tycker det är mycket, mycket fult med dessa luftslots-pumpningar, allt för att lura i svennarna.

Ja det där med att direktören inte satsade ett enda öre i företaget kan man fundera på. Och sen pumpa på med att nämna dennes aktier i vansinniga målkurser är lågt och fult.

0 comments

You need to to read and post comments.

Does this article violate Redeye’s Rules & Guidelines?