Post entry

Dödens dag +365 - hackkycklingen +835%

Please note: Community posts are written by its members and not by Redeye’s research department. As a reader you’re always encouraged to critically analyze the content.

Så var då denna dag till ända - dödens dag +365. Eftersom allt är möjligt så har då även hackkycklingen M-real B under dessa 365 dagar uppnått den furstliga värdeökningen på 835 %. Inte förstår man ju så mycket av vad som styr marknaden och fundamenten bakom. Ingen kan säga vad något exakt är värt nu eller i framtiden - bara tron tycks kunna åstadkomma under - vem skulle ha trott den 9 mars 2009 att det mesta är frid och fröjd på marknaderna om si så där 1 år fram i tiden.

Om man slutar filosofera så är det bara att återvända till verkligheten. Tufft är det nu på den finländska arbetsmarknaden - en stuveristrejk har i stort sett lamslagit exportindustrins möjligheter att via hamnarna få ut sina produkter. Även pappersfabrikerna i Finland kör ner verksamheten i brist på lagringsutrymmen. Och så har vi då det jordbävningsdrabbade Chile, vars cellulosaindustri mer eller mindre rasat ihop och satts ur spel för en tid framåt.
Men en dag så lyser väl solen på nytt - såväl på finländarna som på chilenarna...

0 comments

You need to to read and post comments.

Does this article violate Redeye’s Rules & Guidelines?