Post entry

Spännande morgondag.

Please note: Community posts are written by its members and not by Redeye’s research department. As a reader you’re always encouraged to critically analyze the content.

Spännande morgondag med Sybian uppdatering från Nokia. Investor som bl.a. har Nordea konkurrenten SEB + Nokia konkurrent Ericsson i portföljen kommer med rapport och sedan prisindex på Skog.

Jag börjar med att upplysa om att SSAB konkurrent Alcoa kommer idag med sin rapport. Precis som det har varit förut så börjar Alcoa i USA. Spännande att se vad dem kan visa. Svart på vitt detta är början på en spänning som vi kommer att få uppleva nu den närmaste månaden.

Sandviks konkkurenter och Sandvik själv får jag vänta med ett tag.

Något mer som kommer att trigga mig för morgondagen är Nokia som kommer med en uppdatering angående Symbian som är deras system. Detta för att visa att man håller på med Symbian också. Det gäller att hålla ögonen öppna för nyheter skall också komma enligt:

(SIX) Nokia kommer tisdag den 12 april att ge en uppdatering om bolagets operativsystem Symbian. Uppdateringen sker för att försäkra oroliga kunder om att Nokia kommer fortsätta att uppdatera Symbian, trots planen om att fasa ut plattformen till förmån för Windows Phone. Det säger Nokias talesperson Mona Kokkonen till Dow Jones Newswires. Vi kommer att ha nyheter på tisdag så håll ögonen öppna, säger hon utan att precisera närmare.

Investor kommer att rapportera imorgon. I deras portfölj ingår bl.a. SEB Atlas Astra Ericsson,Elux Saab och Husqvarna som vinstvarnade. Själv kollar jag mest på Atlas, Ericsson och SEB. Jag väntar mig ljusa siffror som kan glädja och som visar att dessa sektorer mår bra trotts oljeprisets rusning och dollar försvagning.

Om jag inte har räknat fel så har SCA fallit mer än 4 kronor sedan x-datum. 4 Kronor var utdelningen i antal kronor. En liten chansning på att prisindex i skogen kan ge ett skott uppåt för SCA. Skog: prisindex från Foex kl 11.00

Då var det bara tankar angående Lundin Mining. Ja jag hoppas att det händer grejer där. Frågan är om man kommer att sälja i delar eller hela på en gång? En sak är jag säker på Lundinarna kommer att lyckas att få sitt pris eller så kommer rapporten att visa styrka. Råvaropriserna går sina vägar norrut nu...

0 comments

You need to to read and post comments.

Does this article violate Redeye’s Rules & Guidelines?