Post entry

Väckelsemöte i Lappland Goldminers

Please note: Community posts are written by its members and not by Redeye’s research department. As a reader you’re always encouraged to critically analyze the content.

Uppryckningens tid är här för LapplandGoldminers! Kursen som harvat under kronan länge i detta välskötta bolag är på väg att brytas. Kraftiga triggers är på ingång. Samtidigt har inte kursen infunnit sig på rätta nivåer efter tidigare andliga triggers i LapplandGoldminers.

Det är dax för väckelse i LapplandGoldminers!

Vi troende tror på en markant höjning av kursen. Även icketroende äro välkomna att ta del av pilgrimsfärden norrut.

Desto fler som vill vara med desto bättre. Kom ihåg att kostnaden ökar desto fler troende i skaran.

Men den som väntar på något gott väntar inte förgäves. Det är ordspråket som vi troende lärt oss i LapplandGoldminers.

En avfälling vid namn Consepio har nu sålt klart och skadade oss troende ekonomiskt. Så att uppgången till härliga 1,50 blev 90 öre. Men vi går stärkta ur krisen när vi desto mer insett substansen finns kvar.

De himmelska guldfyndigheterna utanför Pahtavaara gör oss troende delaktiga i en stabil malmreserv med höghaltig malm för minst fem år.

Dessutom tror vi på en högre produktion och lägre kostnader. Dessutom tror vi att Pahtavaara förvandlas till en kassako och stärker vår gemensamma ägo i LapplandGoldminers tillsammans.

Snart väntar också ett profetiskt budskap, av sällan skådat slag.

Vi får höra det glada budskapet om Fäboliden. Om planerna, lönsamheten och förhoppningsvis. Vilka planer de äldste i LapplandGoldminers har vid gruvbygge i Fäboliden. Vi hörde redan i somras gudomliga planer för detta ljuva budskap. Jadå, jomenvisst det äro positivt budskap som äro inkommande!

Vi troende är därför fulla med positiv tillförsikt och tror att en himmelsk raket närmar sig.

Saken blir ännu bättre där LapplandGoldminers överstepräst Henrik Grind ska hålla väckelsemöte på Hotell Lappland i Lycksele imorgon.

Samt på ErikPenser småbolagsdag den 29? nov. Sällan har vi sett dessa väckelsemöten så nära en stor nyhet iform av profetisk lönsamhetstudie.

Därför inväntar jag med spännande väckelse mot 3-4-5 kr.

Och den himmelska raketen lyfter ännu en gång i LapplandGoldminers. Då går jag till bolaget och köper mig en Norrlands Guld. Det är jag värd!

Välkommen till Lappland Goldminers!

"Vi fridfulla, luttrade väntar aldrig förgäves, denna gången efter lappländskt Guld"

/Pastor Bjän

0 comments

You need to to read and post comments.

Does this article violate Redeye’s Rules & Guidelines?