Post entry

-KopparGold- Smid innan järnet blir varmt!

Please note: Community posts are written by its members and not by Redeye’s research department. As a reader you’re always encouraged to critically analyze the content.

Jag tror på råvarurace i 2013. I små bolag med goda prospekteringsfyndigheter. Mitt huvudspår är LapplandGoldminers. Jag har swingtrejdat framgångsrikt i BeowulfMining. Och nu Kopparberg Mineral som jag gått in med en del cash.

KopparBerg Mineral är framförallt lågvärderat. Mycket lågvärderat. ca 50 miljoner i börsvärde är ganska lågt. Vi kan jämföra med Botnia Exploration som är ett förhoppningsbolag inom Guld som har samma börsvärde i stort sett.

Men substansen i Kopparberg är större. De är dels delägare 23,5 % i stor järnmalmsfyndighet vid sjön Vissnan. Det mesta tyder på at majoriteten av den brytbara mineraliseringen ligger inte under sjön.

Sedan finns ett intressant kopparprojekt i Håkansboda. Malmhalterna där liknar till viss del Bolidens nya gruvor inom koppar de tar i bruk framöver.

Substansen i Kopparberg mineral är genast mycket större än ex i Botnia.

Att jämföra med KopparBerg Mineral med LapplandGM och Beo gör jag inte men anser att man bör hålla koll på alla. Ingen vinst utesluter inte den andra vinsten, så som en framgångsrik trader säger.

2012 var oljeåret, med Shamaran och Africa Oil. 2013 blir guld och malmåret. Det började bra för mig i Beowulf.

Nu inväntar jag Kopparberg mineral som jag gått in med en "del" pengar.

Givetvis så kör jag på i LapplandGoldminers, där storägare tankar för fullt nu. Ex via SWB har någon större aktör köpt miljontals aktier senaste dagarna. Även förhållandevis via ENS och SHB.

Beowulf Mining kan också bli en joker när provbrytningen startar.

Sammanlagt tror jag att ha aktier helt eller delar i under intressanta perioder i LapplandGoldminers, Beowulf Mining och nu Kopparberg.

Kan göra dig rik. Uppgångar på många hundra procent tror jag i dessa är möjliga i år.

Men den största raketen med möjligen 500% eller mer tror jag LapplandGoldminers står för. Sedan kan Kopparberg dra flera hundra procent framöver.

Jag jobbar förutom med aktier heltid. Vilket gör att jag kan skriva lite mindre om aktier. Men tror på ett mycket bra 2013.

Man bör akta sig för Naur och Nordic Mines!

Endo och Dannemora är också intressanta bolag.

Varför LGOLD, Beo kan stiga betydligt ger jag läsare av denna blogpost läxa att läsa på!

2013 The Golden Times, med inslag av Järn!

/Bjaen Trading

0 comments

You need to to read and post comments.

Does this article violate Redeye’s Rules & Guidelines?