Post entry

50 % rabatt - köpläge

Please note: Community posts are written by its members and not by Redeye’s research department. As a reader you’re always encouraged to critically analyze the content.

Jag har klivit in i Kopparberg Mineral igen. Denna fantastiska tradingaktie har gett mig en bra resa varje gång.

Kopparberg Mineral gör allt rätt utom noteringen av Nordic Iron Ore. Förs kan vi konstatera att Kopparberg Mineral har ökat indikationerna avsevärt för Håkansboda. För det andra har bolaget fått en bearbetningskoncession för Tvistbogruvan i Bergslagen. Den nyheten har Redeye inte kommenterat än så räkna med en uppjustering och en analys inom kort.

Varför har då aktien fallit från topparna på 24 respektive 20 kronor. Därför att Nordic Iron Ore noteringen föll. Intresset bland Avanzas kunder var för dåligt. Det är givet att aktien ska falla på det, men inte till 10 kronor!

Framöver kan vi räkna med att bolaget berättar om hur NIO ska finansieras. Jag gissar på att de säljer hela projektet motsvarande dagens börsvärde för att fokusera på det som finns kvar.

Redeye har en riktkurs på 21 kronor. Då har de inte uppdaterat med Tvistbo och de öppnar upp för mer potential än så.

Nu är rätt tillfälle att kliva in igen.Jag har gjort ett par rundor i denna fantastiska tradingaktie.Någon gång kommer jag att sälja på 20 och aktien sticker vidare till 30 kronor, men så kan det gå om man tradar.

Läs Redeyes analys. Självklart köp.

0 comments

You need to to read and post comments.

Does this article violate Redeye’s Rules & Guidelines?