Post entry

KÖP Värmlands och Klick Data

Please note: Community posts are written by its members and not by Redeye’s research department. As a reader you’re always encouraged to critically analyze the content.

Två nya bolag har tagit plats i portföljen. Gemensamt för dem är att båda är kraftigt undervärderade fundamentatalt, snabbväxande tillväxtbolag och går bra med vinst!!

Läst igenom Axiers positiva analys från gårdagen om Värmlands. De tar upp mycket som avhandlats här tidigare (både bra och mindre bra)men jag tänkte skriva lite reflektioner om i veckan... Axier har prognos på ett p/e tal på 1,48 för 2010/2011 och då har de medvetet lagt kreditförlusterna högt!! Men mer om detta senare i veckan..

Klick Data tog plats i portföljen idag. Läst Hampuz inlägg om bolaget och haft det under bevakning. Idag var det dags att kliva in. Formligen sprutar ju in nya ordrar. Tror att Klick har en stor uppsida vilket Hampuz räkneexempel också visar. Bolaget är mycket undervärderat med tanke på den tillväxt det uppvisar.

Nackdelen med båda aktierna är den sparsamma handeln i aktierna. Men det är något som jag bedömmer kommer ändras i takt med att fler investerare får upp ögonen för dessa fina bolag!!

Mer om dessa senare i veckan!!

Ha det gott och lycka till med affärerna :))

0 comments

You need to to read and post comments.

Does this article violate Redeye’s Rules & Guidelines?