Post entry

Klick Data - Nytt avtal

Please note: Community posts are written by its members and not by Redeye’s research department. As a reader you’re always encouraged to critically analyze the content.

100415 tecknade Klick Data ännu ett avtal. Denna gång var det KTH som stod på agendan.

Klick skriver så här:

---------------------------------------------------------------------------------

Mängder med svenska universitet och högskolor har tecknat Sitelicensavtal med Klick Data avseende plattformen Klickportalen K3 som ger ett brett användningsområde för vilken kunskapsintensiv organisation som helst. En i raden av de senaste kunderna är Energiteknik på Kungliga Tekniska Högskolan som nyligen tecknat nytt avtal med oss. KTH var redan under tidigt 90-tal storkunder till Klick Data under videokurseran och på tiden vi hade våra ekurser på cd-rom innan teknikutvecklingen och efterfrågan skiftades till webbutbildningar och Klick Datas webbkurser.

Vi välkomnar nu avdelning Energiteknik på Kungliga Tekniska Högskolan som kunder och välkomnar fler avdelningar inom skolan att pröva vår beprövade och inarbetade kunskapsplattform för ekurser, tester och enkäter och framför allt för egenproducerat kursmaterial med alla olika moduler i K3-plattformen.

-----------------------------------------------------------------------------------

Nu har inte jag hunnit läst in mig lika bra som Hampuz25 på detta case, men av det jag läst verkar användningsområdet för Klickportalen vara extremt brett. Vidare får jag uppfattningen av att det är ett väldigt dynamiskt stystem som är lätt att kundanpassa.

Kännns spontant som det är först nu på senare år som marknaden blivit mogen för en produkt likt Klicks.

Jag kan bli förvånad av hur förhoppningsbolag som backar år efter år kan vara så högt värderade när det finns bolag som detta.

Detta är ju ett bolag med stor kassa, hög tillväxt, positivt kassaflöde, låg värdering och en uppenbart attraktiv produkt!!

Vem vill inte vara med på en sådan aktieresa??

0 comments

You need to to read and post comments.

Does this article violate Redeye’s Rules & Guidelines?