Post entry

Kilsta Metall +58%

Please note: Community posts are written by its members and not by Redeye’s research department. As a reader you’re always encouraged to critically analyze the content.

Ser ut som det var ett riktigt lyckokast att plocka in Kilstaaktien på 87 öre. Hittils i varje fall är bäst att tillägga. Men nu ser det onekligen ut som säljsidan börjar ebba ut. Tror dock det finns en hel del ytterligare att hämta i detta bolag. Nya avtal om skrotleveranser av betydande storlek är på gång.

Verksamheten rullar på fint nu. Norrköping bidrar säkert redan till vinsten k2. Jag vidhåller min tidigare ståndpunkt om detta bolag som haft mycke motigheter under sin tid som noterat bolag att värderingen är på tok för låg.

Med motigheter tänker jag på det allmänna sura börsklimatet och myndigheternas klumpiga misstänkliggörande av Anders Svärdvik.

Detta har gjort att många valt att hoppa av sin investering i Kilsta med kursras som följd. I januari Såldes aktien ut till två kronor i en ägarspridning. Vilket ska ses som ett fördelaktigt pris. Bolaget har levt upp till förväntningarna och överträffat dem vilket jag tror man fortsätter att göra. Därav min positiva inställning. Risk/reward ser mycket bra ut.

Dessutom kanske ett uppköp ligger i korten. Extra krydda.

mvh brahma

0 comments

You need to to read and post comments.

Does this article violate Redeye’s Rules & Guidelines?