Post entry

Nokia.... Boomchackalack!

Please note: Community posts are written by its members and not by Redeye’s research department. As a reader you’re always encouraged to critically analyze the content.

Eftersom min ålder i finanssammanhang gör mig till ett spädbarn ger jag mig rätten att vara naiv. Därför har jag idag vänt kappan efter vinden och gått från att för några dagar sedan vara pessimist och förespråka björnar till att idag vara optimist och sålt bort mina björnar, till och med i tid (Iaf nästan). Närmare bestämt tidigt i morse. Och tur var väl det.

De rapporter som kommit hittills, har sett fina ut och jag tror nu på en ljusare framtid. Framförallt är jag idag glad över Nokia som är tungt viktad i min portfölj. Att aktien är den som en gång sådde fröet till mitt intresse för aktier och placeringar gör det ännu roligare. We go way back...

Gjorde också idag slag i saken och placerade för första gången i ett svenskt företag. Det blev SCA, som jag ser som en bra placering på lång sikt. Låg värdering och bra utdelning.

I min hybris sonderar jag nu vidare efter andra bra placeringsalternativ. Know IT, H&M, SSAB och finska Kesko är några på min lista. Har ni fler förslag?

Have a nice one!

0 comments

You need to to read and post comments.

Does this article violate Redeye’s Rules & Guidelines?