Post entry

Very merry christmas ;O)

Please note: Community posts are written by its members and not by Redeye’s research department. As a reader you’re always encouraged to critically analyze the content.

God jul alla bloggarkollegor och alla ni på Redeye.
Skilsmässan från Tanganyika oil har gått relativt smärtfritt och det blev ju en fantastisk julklapp. Nu börjar vi så sått att ta nya tag och siktar på ett lika bra 2009 som detta året blev. Sista dagen vi ser Tanganyika på börsen, snyft.......

Jultomten kommer nästa år också. Helt säkert ! Det blir en asiatisk tomte eller så heter han Uncle Sam...I want to buy your company ;O)

Pearl Exploration-Malka oil-Karo Bio samt Epicept är bolag som jag kommer att ligga tung och lång i inför 2009 . 12 månader ska dom ges men jag får ju ta nya beslut under resans gång om det sker oväntade saker. Sälja av eller kanske öka. Jag tror naturligtvis att alla fyra kommer att lyckas och då blir det lätt kursdubblingar över hela linjen. Jag tycker nog att risk/reward i dom här casen är helt godtagbara och jag sover gott om natten med dessa i portföljen.
Cash kommer att vara king även nästa år och då passar min strategi utmärkt med hälften i likvider och hälften ute "on the market".

Det finns mycket spännande att se fram emot och om alla stimulanspaketen som dom statliga jultomtarna har lagt fram börjar göra verkan så kanske vi kan få lite stabilitet på marknaden igen. Till att börja med. Frågan är då bara vem som ska börja dra igång tillväxtloket igen ? Den gamla västvärlden som ligger i någon slags brygga nu, eller blir det i dom asiatiska länderna som det börjar hända saker först ? Vilken marknad tar första steget.

Det är numera riktigt hög och bra klass på dom flesta bloggarna här på communityn och det är alldeles utmärkt läsning för alla och envar.

God jul önskar...

Kalles farsa

0 comments

You need to to read and post comments.

Does this article violate Redeye’s Rules & Guidelines?