Post entry

Utbrottet nära...

Please note: Community posts are written by its members and not by Redeye’s research department. As a reader you’re always encouraged to critically analyze the content.

Det förbereds en squeeze i Karo Bio. Aktien börjar bygga högre bottnar och Bollingerbanden stramas åt. Två starka tecken på att ett större utbrott närmar sig.

Vd Per Bengtsson blir alltmer rak i ryggen när han presenterar Karo Bio. Det lyser självförtroende. Förra veckan blev det hastig kursrusning när han talade sig varm om framgångarna med ROR-Gamma. Ett fantastisk avtal med Pfizer som slöts för drygt 1 år sedan. Kursen steg med som mest 80 öre på det avtalet. Eprotirome-debaclet därefter sänkte kursen innan det vara dags för nyemission.

Nu finns tydliga tecken på att ett positivt kassaflöde är inom räckhåll. Milestone från Pfizer efter sommaren och sannolikt en till runt årsskiftet när avtalet förlängs. På Avanzadagarna talade vd om den långt gångna processen för nästa avtal inom ER-Beta som enligt ryktena vid tidpunkten för ROR-Gamma avtalet, var riktigt upphetsande. Den sista datan tickar in nu i dagarna och det kan bli en snabb process. Per kommunicerade tidigare på Redeye forum att det Big Pharma som vill ta en ledande position inom MS kommer att teckna ett avtal med Karo Bio. Det är visserligen ett betydande åtagande att utveckla en helt ny behandlingsform, men datan som Karo Bio fått fram, är så pass banbrytande, med unika effekter, att något Big Pharma kommer att slå till.

0 comments

You need to to read and post comments.

Does this article violate Redeye’s Rules & Guidelines?