Post entry

Uppföljning säljråd Karo Bio och Epicept

Please note: Community posts are written by its members and not by Redeye’s research department. As a reader you’re always encouraged to critically analyze the content.

För nästan exakt ett år sedan skrev jag en blogg med säljråd för Karo Bio och Epicept. Jag fick stå ut med mycket påhopp, spott och spe för detta. Jodå avtal och lukrativa sådana skulle minnsan komma om inte nästa vecka så inom någon månad lät det...:) Här kommer den utlovade uppföljningen efter ca ett år.

Vad har hänt då. I Karo Bio har VD svamlat färdigt och lämnat skeppet med svansen mellan benen. I övrigt har inget positivt hänt. Aktien är ner ca 30 % när index har gått upp ca 55 %, det är alternativkostnad det.

Epicept då? Man har faktiskt lyckats fått till ett avtal men det blev inget guldkantat utan snarare tvärtom med lite nålpengar till bolaget... Aktien är ner några procent när index samtidigt gått upp ca 55 %. Hög alternativkostnad var ordet även här.

Säljrådet för dessa bolag kvarstår förstås. Detta säljråd har jag som tidigare sagt haft i över ett decenium för dessa bolag till glädje för de som lyssnat. Återkommer med ytterligare uppföljning av dessa sänken.

Mvh Ture T.

0 comments

You need to to read and post comments.

Does this article violate Redeye’s Rules & Guidelines?