Post entry

KARO levererar åter igen...

Please note: Community posts are written by its members and not by Redeye’s research department. As a reader you’re always encouraged to critically analyze the content.

Detta hittades i kväll av signaturen colof på di börssnack:

http://www.tapartnerships.com/content/Main.aspx

Klickar man sig vidare på top 10 listan så ser man något intressant, nämligen att Karo bio återfinns på den listan med ett nytt preparat vid namn KB9520 som är en oral ERbeta i preklinik. Roligt att de åter igen hamnar så högt upp hos Windhover, som för övrigt just är en oberoende kanal.

Detta betyder mao att ERbeta är klart att utlicencieras, men med tanke på att detta konferens är först i november, så kanske man inte ska vänta några utlicencieringar riktigt än, även om man aldrig vet. Intresset i området och för just KARO:s program har jag förstått är ganska stort.

Förövrigt så tycker jag att aktien rör sig helt galet just nu och vi hade en rekordomsättning i dag med jätte dyk på morgonen med en stark återhämtning till slutcallen. Diskussionerna har gått rätt hett till allt sedan i går och allt ifrån medveten manipulation pga annalkande uppköp till giriga traders har getts som orsak till detta, samtidigt som vissa baissat järnet samtidigt för att skapa än mer oro. Jag känner ett stort lugn för tillfället med att äga KARO, då jag ser hur många av börsens storbolag får allt svettigare att försvara sina börsvärden. KARO har nu ett antal trevliga triggers att se fram emot och jag bara myser som en av ägarna!

0 comments

You need to to read and post comments.

Does this article violate Redeye’s Rules & Guidelines?