Post entry

Karo Bio - you broke my heart, again!

Please note: Community posts are written by its members and not by Redeye’s research department. As a reader you’re always encouraged to critically analyze the content.

Skall skriva kort, om bolagets kommunikation.

Har sedan 2007 påpekat att bolaget missköter sin kommunikation till sina aktieägare.

Svepande luddiga formuleringar som skapar flera frågor än de ger svar på.

VD:n ”herr POW” borde låsas in i källaren. Hans framträdande kostar pengar för oss ägare.

Det här forumet, liksom många andra, är livrädda för NE och har förståelse om kursen handlas ned av den anledningen. Men dagens framträdande av POW har kostat oss lika mycket som driften av Karo bio under ett helt år !

Jag trodde att hans (POW) kapital var förbrukat i och med turerna kring förra NE, men ägarna tycks vara nöjda med hans insatser, varje fall är han inte allmänt ifrågasatt.

Jag kan bara upplysa er om att om man hade skött informationen på rätt och korrekt, dvs. reagerat på marknadens överreaktioner, informerat hur och vilket läge partnerskaps diskussionerna är mm, så hade Karos kurs varit stabilare och man hade inte behövt emittera så många aktier.

Just nu råder panik. Stora köper, små säljer. VD:n gömmer sig.

De flesta har dock is i magen samt bra minne. Därför undrar jag var hamnar kursen för nästa NE, för att vara lockande ? VD:s framträdande tyder att det är lång väg till avtalet pga de inte vet vad som krävs av myndigheterna (USA) och att detta är förutsättning för att kunna göra avtal. Det lilla jag vet om myndigheterna i USA är att det är ingen lotteri ifall man får OK eller inte. Allt finns skrivet i paragraferna och det är bara att läsa på. I komplexa fall som här kan man fråga detaljerat och få svar. Som sagt det är ingen lotteri som POW antyder.

Jag tycker att han har vilselett oss placerare med sin tidigare info om intressenter till Epro och även med sin kupp artade NE förra hösten.

Så jag måste konstatera: EXIT POW !

0 comments

You need to to read and post comments.

Does this article violate Redeye’s Rules & Guidelines?