Post entry

Karo Bio (TA)

Please note: Community posts are written by its members and not by Redeye’s research department. As a reader you’re always encouraged to critically analyze the content.

Karo Bio, KARO, Small Cap (publicerades imorse)

tidigare analys: Blickar vi uppåt förefaller nästkommande hinder finnas uppåt 9.90-10 samt 10.60. Väl däröver är det sedan upplagt för test av föregående toppnivån uppåt 11 kronor och möjligtvis även fortsättning upp till 12-12.50 som vi sedan tidigare har angett som möjligt målområde för aktien.

Så har då aktien nått fram till målnivån i form av 12-12.50 och det återstår att se om aktien har mer krafter kvar eller om fredagens uppgång var en acceleration som byggde på dels teknisk köpsignal dels någon form av "ja-skall-inte-missa-tåget"-rally.

Det är inte alldeles ovanligt att den typen av rörelser sker på fredagar då många spekulerar i att ett eventuellt avtal (key-driver i Karo Bio just nu) signeras under helgen.

Strikt tekniskt sett utgör 12-12.50 ett hinder och här borde aktien i vanliga fall stanna till och bjuda på någon form av konsolidering/rekyl. Väl ovan detta motståndsintervall finns nästa sådant uppåt 14-14.50 och även ca 16-16.50. Kan aktien nå dit upp?

Visst, trenden är klart uppåtriktad och ännu så länge finns det inga signaler om att toppen nu är nådd. Tvärtom, momentum är starkt men kursuppgångens art har gjort att risken har onekligen ökat i dagsläget och detta bör man definitivt ha klart för sig.

På nedsidan framstår nu 10.60-11 som närmaste stödområde och väl därunder handlar det sedan om 9,80-10.20. Det är långt ifrån omöjligt att den oerhört volatila utvecklingen fortsätter och givet detta scenario lämpar det sig bäst att köpa på eventuella svackor mot nämnda stödnivåer.

OBS Grafen kunde ej bifogas. Finns dock att tillgå på http://www.axier.se

0 comments

You need to to read and post comments.

Does this article violate Redeye’s Rules & Guidelines?