Post entry

Karo Bio och Epicept överväger att slås samman!

Please note: Community posts are written by its members and not by Redeye’s research department. As a reader you’re always encouraged to critically analyze the content.

Efter börsens stängning kom det överraskande beskedet att man överväger att slå samman biotechbolagen Karo Bio och Epicept. Man överväger även att byta inriktning på verksamheten.

Bolagens säger i det gemensamma pressmeddelandet att det går inte längre att plocka småspararna på pengar år ut och år in i decennier utan att leverera något. Vi skäms och måste bättra oss och försöka leverera lite vinster och nuvarande respektive verksamheter är helt enkelt inget att satsa vidare på. Vi har hört att oljeletning är intressant och bl.a läst vad Kalles farsa skrivit på Redeye om Blackpearl skriver man vidare. En bekant har sett olja utanför Gotland så det ska vi titta närmare på. Man räknar med att ge defenitivt besked hur det blir innan marknaden öppnar efter helgen.

Jag har ju som kanske är bekant varit ganska negativ till bägge bolagen men kan bara se detta positivt det kan helt enkelt inte bli sämre. Dock är jag lite tveksam till om det är utanför Gotland som det är den bästa platsen att leta olja...

0 comments

You need to to read and post comments.

Does this article violate Redeye’s Rules & Guidelines?