Post entry

Karo Bio och Epicept levererar inte

Please note: Community posts are written by its members and not by Redeye’s research department. As a reader you’re always encouraged to critically analyze the content.

På riktig långbänk sitter aktieägarna i Karo Bio och Epicept. Inget händer mer än snack och bolagen är de överlägset mest anlitade i portföljtävlingen här på Redeye och har varit riktiga sänken för de som har dem.

Bägge bolagen har en hänförd klan som tolkar allt om bolagen positivt och lyssnar bara till den information man vill höra. Avprogrammering kanske behövs men till slut kommer ju verkligheten när kassan sinar förstås...:-0 Man känner igen syndromet från många liknande fall som t.ex Obducat, Pricer, Framfab och Fermenta.

Faktum är att inget av företagen leverat något under alla år på börsen utom nyemissioner förstås...:-0 Bäst att förtydliga: Leverera, att företagen inte bara snackar utan visar intäkter eller avtal som kommer att generera detsamma.

De inom klanen finns väl inget hopp för men för alla nya på aktiemarknaden som lockas in dessa moras kolla historiken decennier tillbaka för bolagen med återkommande svammel från ledningarna och återkommande utspädande nyemissioner. Jag är ledsen att behöva skriva det men det är naivt att tro att inte företagen varit uppköpta för länge sedan eller åtminstonde ett avtal funnits om substanserna varit så bra som klanerna och ledningarna antyder... Det handlar nog snarare om att ledningarna vill hålla grytan kokande för att kunna komma med fler nyemissioner. Som sagt man känner igen syndromet från många tidigare misslyckade börsbolag.

Nu kommer förstås påhoppen med typ att jag vill in billigt men det kan jag lova jag skulle inte ens ta i aktierna med tång. Jag förtydligar en gång till att med Leverera så menar jag att företagen inte bara snackar utan visar intäkter eller avtal som kommer att generera detsamma = NOLL på Karo Bio och Epicept.

0 comments

You need to to read and post comments.

Does this article violate Redeye’s Rules & Guidelines?