Post entry

Karo bio hos Carnegie...

Please note: Community posts are written by its members and not by Redeye’s research department. As a reader you’re always encouraged to critically analyze the content.

I dag kom så en länk till en PP-presentation som Karo bio verkar hålla hos Carnegie någon gång i dag och den hade ett antal intressanta punkter för dem som väntar på nyheter från bolaget. KARO skriver att potentiella nyheter som ska presenteras är följande:

-Eprotirome presentation hos ACC

-Eprotirome studien i en tidskrift

-Resultatpresentationen av KB3305

-ERbeta val

-Nya partnerskap

Det intressantaste för oss som väntar är ju iaf enligt min mening ordningen KARO valt att skriva ut nyhetsflödet. Först kommer ACC presentationen, vilket hålls nu i helgen, sedan står tidskriften, vilket kan betyda i början av nästa vecka? Först därefter kommer KB3305, vilkens resultat alltså skulle just komma i mars, även om många rykten har gjort gällande att dessa skulle redan ha kommit. Nu verkar det dock som att det kommer att komma en "bombmatta" av nyheter och då kan vi fråga oss om de alla blir positiva eller om de bli blandade. Hur som helst så blir det en spännande avslutning på vintern och jag hoppas att KARO kommer med glada nyheter för oss alla inför den annalkande våren. :)

När det gäller resten av nyhetsflödet är ju även de intressanta då ERbeta ska gå in i ett nytt skede, samt att bolaget faktiskt flaggar för FLERA partnerskap (vilket de nu har gjort i de senaste presentationerna). Vad detta innebär låter jag vara osagt och inväntar hellre vad bolaget kan komma med för nyheter, dock anser jag det som väldigt positivt och de verkar ha ett gott självförtroende på bolaget i dag.

PP-presentationen innehåller annars inga överraskningar och är i princip samma som de har presenterat vid alla de tidigare tillfällena.

Länk till presentationen: http://www.karobio.se/upload/presentations/Carnegie_Seminar_March_25_%202009.pdf

0 comments

You need to to read and post comments.

Does this article violate Redeye’s Rules & Guidelines?