Post entry

Karo bio cirkusen är i stan

Please note: Community posts are written by its members and not by Redeye’s research department. As a reader you’re always encouraged to critically analyze the content.

Cirkus Karo har kommit till stan direktör Fredrik pressenterar Clownen Bosse bus och som speciellt inbjuden gäst har vi inte mindre än den ökända Azimuth som ska göra ett dödsföraktade nummer..

Alla affärsmän som har gjort sig en bra vinst på börsen och de andra som står kvar med notan blir av naturliga skäl förbannade när de blir omkullsprungna.

Bo Håkansson sålde i rätt tid aktier i Active biotech och gick in i ett bolag som rusade, AB rasade på dåliga studieresultat i en dubbelblind studie och drevet med högafflarna var i full aktion. Han blev när han var barn kallad Bosse Bus och det namnet användes som skällsord av tidningar och aktieägare för att håna Bo Håkansson. Håkansson gjorde inget fel men det har under de senaste 10 åren förföljt honom.

Nu på morgonen upptäckte en aktieägare lite info om "Azimuth Opportunity Ltd", karo har ingått ett samarbete med denna investeringsfond att vid behov kunna begära upp till 230miljoner kr till max 9.99% av aktiestocken till en mycket låg avgift. Personen som står bakom detta bolag samarbetade för några år sedan med en person som har misstänkt samröre med maffian.

Viktigt att veta är att det inte är Azimuth som har några kopplingar till maffian utan enbart en samarbetspartner som de hade vid en affär för många år sedan.

Azimuth gör inga skumrask affärer utan de utnyttjade ett/flera bolag som var i desperat behov av pengar och Azimuth gjorde en rejäl vinst i samband med affärerna på aktieägarnas bekostnad. Då var det desperata bolag likt epicept som i likhet med många ekonomiskt trängda personer som tar SMS lån till ockerränta.

Höggafflarna vässades och facklorna tändes, detta bolag har gjort ett antal affärer genom åren och är ett seriöst bolag och i hög andel av fallen så är de faktiskt långsiktiga ägare. Bolaget får inte blanka Karo de har ett strängt blankningsförbud och de får endast 5% rabatt som är baserat på snittet på fem handelsdagar.

Avtalet med Karo är mycket gynnsamt för karo bio de var inte i en sådan position att de var tvingade att acceptera dåliga villkor snarare tvärtom så är villkoren mycket gynnsamma.

De är seriösa men ett fåtal affärer har inte varit gynnsamma för några få aktieägare. Och när en anonym användare börjar skrika MAFFIA då går de bara för långt. Det är faktiskt ärekränkning och straffbart i Sverige.

5 kap. Om ärekränkning
1 § Den som utpekar någon såsom brottslig eller klandervärd i sitt levnadssätt eller eljest lämnar uppgift som är ägnad att utsätta denne för andras missaktning, dömes för förtal till böter.

...Cirkus Karo kostar i skrivande stund 4,60kr i inträde, välkomna!

0 comments

You need to to read and post comments.

Does this article violate Redeye’s Rules & Guidelines?