Post entry

Karo bio, BP knackar på dörren...

Please note: Community posts are written by its members and not by Redeye’s research department. As a reader you’re always encouraged to critically analyze the content.

Jaha, måndag snart igen och en ny börsvecka står framför oss. Förra veckans berg och dalbana har nog satt spår även på den mest ärrade börsveteranen och jag tror att även denna vecka kommer att bli minst lika händelserik, med allt vad det innebär.

Jag väljer dock att helt fokusera på Karo bio denna vecka då det nu, för mig iaf, står allt klarare vad framtiden kommer att bära med sig, nämligen ett BP-avtal. Eprotirome har visat klass, det har dock inte marknaden. Både krax (mahler) och springman, men även Redeyes egna analytiker har försökt väcka folks medvetande, men till föga lycka. Vad detta beror på förutom folks allmänna börsmisstro är förbi mig och jag kan i hela fridens namn inte förstå att man i dagsläget väljer att äga denna aktie om man är rädd att de (KARO) inte kommer att lyckas. Mao, jag sstår helt oförstående till dem som väljer att släppa sina på dessa nivåer.

Till veckans händelser då. Förutom att alla nu väntar på det stora avtalet eller möjligen flera rykten om uppköp kommer ju fredagen att kröna veckan. Det är då KARO, enligt vad jag har förstått, presenterar sina resultat officiellt internationellt och på denna seminarie kommer förutom akademiker av olika slag från brancschen även representanter från BP att finnas, samt vissa investerare. Betyder det ett officiellt startskott för tävlingen om Eprotirome? Ja, det tror jag, även om jag inte tror eller för den delen heller hoppas på några snabba affärer, då jag tror att ju längre de stora får köpslå om produkten, ju högre kommer prislappen att hamna! Så vad blir slutresultatet? Samarbetsavtal eller uppköp? Ja vem vet, men personligen trodde jag först på det förra, men nu av någon anledning har jag mer och mer börjat luta mot det andra... :)

Lycka till denna vecka!

0 comments

You need to to read and post comments.

Does this article violate Redeye’s Rules & Guidelines?