Post entry

Fortsatt säljråd i Karo Bio och Epicept

Please note: Community posts are written by its members and not by Redeye’s research department. As a reader you’re always encouraged to critically analyze the content.

Jag har ett ständigt säljråd på Karo Bio och Epicept som lovat runt och hållit tunt de senaste decennierna. Jag tycker att det är tråkigt att många oerfarna lockas in i dessa moras av diverse P&D liknande haussare. Jag noterar nu oro i leden i Epiceptklanen och man börjar omvärdera sina innehav allt eftersom förlusterna stiger. Snart blir det säkert liknande i Karo Bioleden. Klanerna gillar förstås inte att man är negativ till deras bolag med det är lika viktigt att här på Redeye komma med sälj som köprekommendationer särskilt i så svaga case som dessa.

Det har pratats om avtal och uppköp nu år in och år ut i dessa aktier men inget händer. Alternativkostnaden blir mycket hög att sitta med dessa aktier och vänta när andra aktier rusar. Dessutom om det vore något med bolagen så skulle det skett något för länge sedan men ingen verkar intresserad. Bolagen hålls vid liv med återkommande emissioner så det gäller för företagsledningarna att hålla grytan kokande med diverse dimridåer, se upp!

Lycka till därute!

0 comments

You need to to read and post comments.

Does this article violate Redeye’s Rules & Guidelines?