Post entry

En om dagen - dag 11

Please note: Community posts are written by its members and not by Redeye’s research department. As a reader you’re always encouraged to critically analyze the content.

Startade dagen med 3 500 Karo Bio. Karo startade även dagen bra och steg i den inledadanden handeln till 9,15. Det verkade vara svårt att komma över 9,15 och sedan fallt aktien ned till 9,0 igen. Jag passade då på att köpa ytterligare 1 000 st. Återigen steg aktien mot sluthandeln och tyvärr var jag lite tidig igen och sålde på 9,15. Trots detta en fin liten vinst på dag 11 på 725,-.

Passade även på att köpa 15000 WSIB i slutet på 2,81. Lite vågat så över helgen, men tradingen består nu utav två "parallella" portföljer och WSIB är en av dom få oljebolagen som ennu inte har visat någon större styrka på börsen. Tror att utbrottet kommer snart och eventuelt kan jag sitta kvar lite längre med aktien.

Efter att 1/3 av försöket nu är avklarat kan jag konstatera att dels har jag en tendens att trada med aktier som jag även innehar i den längre portföljen samt att det är väldigt svårt att sälja på kvällen. Ett fel jag också har gjort vid några tilllfällen är att jag har köpt på kvällen för sedan att sälja dagen efter.

Trots detta så ligger "tradingportföljen" på plus och jag hoppas att fortsättningen skall bli lika bra.

Trevlig helg!

0 comments

You need to to read and post comments.

Does this article violate Redeye’s Rules & Guidelines?