Post entry

En om dagen - dag 10

Please note: Community posts are written by its members and not by Redeye’s research department. As a reader you’re always encouraged to critically analyze the content.

Efter lite julledighet och skön avkoppling var det idag dags för dag 10 i min egen lilla offentligt statistisk säkerställda och verklighetsbaserade undersökning.

Mina tankar inför dagen var att råvaror var i "ropet" och hade siktet inställd på Pearl, PARE eller WSIB inför dagen. WSIB sjönk som en sten i öppningen och valet föll därmed på "den ryska pärlan". Inhandlade 13 000 till kursen 2,65 som sedemera såldes på 2,70. Gick in igen på 2,69 och sålde dessa på 2,76. Allt för tidigt visade det sig, men dagen kan summeras med en vinst på 1 216,- efter avdragen courtage.

Summa summarum efter 10 dagar är en vinst på 5 176,-. Tycker själv det är rätt så bra med tanke på dom få affärerna som är gjorda och med relativt blygsamma summor.

Redigerat 090109. La in en köporder i slutcallen på Karo Bio igår. Denna gick igenom på 8,90. Startar därmed dag 11 med 3500 Karo Bio i portföljen.

0 comments

You need to to read and post comments.

Does this article violate Redeye’s Rules & Guidelines?