Post entry

Bo Håkansson tar över klubban?

Please note: Community posts are written by its members and not by Redeye’s research department. As a reader you’re always encouraged to critically analyze the content.

Det var som väntat då, i dagens kallelse till årsstämman föreslås Bo Håkansson ta över som ordförande i Karo bio, inte ett allt för oväntat val kanske, särskilt då herr Håkansson talat sig rätt varm för bolaget. Jag tycker att det var på tiden faktiskt att den helt anonyme Rosenberg nu äntligen drar sig undan och att bolaget får en minst sagt driftig entreprenör som huvudman, dessutom är ju även VD byte på gång vilket jag ser som självklart att Håkansson dragit i trådarna för.

Kommer detta då ändra på något i KARO? Jo jag tror att det kan mycket väl, eller iaf borde göra det. Håkansson är betydligt mer engagerad som ägare och vill lika gärna som alla andra aktieägare att deras innehav ökar i värde och nu när Eprotirome står på tröskeln till Fas III är det väl ett ypperligt tillfälle att ändra ledning och fokusera mer på försäljningsbiten än enbart forskning. Forskningsdelen är ju dessutom redan duktiga och det som har saknats är någon som kan "tala" för bolaget och som helst inte använder för mycket fackspråk. Jag ser iaf fram emot att Bosse nu tar över och jag tror även att denne kommer att leda KARO till framgång, inte bara genom Eprotirome, utan även de andra intressanta substanserna som nu framskrider i portföljen.

Gällande det andra förslaget med Margaret von Platen som styrelseledamot kan jag för lite eller rättare sagt inget än om henne för att uttala mig.

Kul med förändring, vi kanske ses på stämman!

0 comments

You need to to read and post comments.

Does this article violate Redeye’s Rules & Guidelines?