Post entry

Kancera - Sitter i en guldsits!

Please note: Community posts are written by its members and not by Redeye’s research department. As a reader you’re always encouraged to critically analyze the content.

Kancera är ett forskningsbolag med inriktning på läkemedel mot cancer. Bolaget befinner sig av allt att dömma i det absoluta toppskiktet när det gäller forskning inom detta området.

Bolagets affärsmodell är att tidigt tjäna pengar på sina upptäckter och patent genom att ta fram färdiga läkemedelskandidater och sedan sälja dessa till större läkemedelsbolag.

I nuläget lutar all tillgänglig info åt att vi inom kort har en färdig läkemedelskandidat att sälja. Kancera har haft kontakt med en väldig massa läkemedelsbolag under projektens utveckling varpå en affär kan gå mkt snabbt. Kanceras projekt inom "Ror" bör vara hett eftertraktat av dom större läkemedelsjättarna och därmed kan vi räkna med att få bra betalt.

Affärer gällande liknande substanser har gjorts nyligen och det rör sig om miljardaffärer.

En annan intressant aspekt i detta hade är att diverse storbanker har nettoköpt aktier för miljontals kronor dom senaste veckorna. Dom har med all sannolikhet god insyn i det aktuella affärsläget som Kancera befinner sig i.

Rekar alla att ta en titt på detta bolag innan vi får en uppvärdering om 300-500%

En mkt läsvärd analys har ni här http://aktieraketer.se/#

0 comments

You need to to read and post comments.

Does this article violate Redeye’s Rules & Guidelines?