Post entry

Josab erhåller testavtal med myndighet i Kina

Please note: Community posts are written by its members and not by Redeye’s research department. As a reader you’re always encouraged to critically analyze the content.

Josab förhandlar nu om ett MoU med tilltänkt samarbetspartner i Kina.

Josab Water Solutions AB har fått en officiell förfrågan att delta i ett testprojekt som organiseras av Beijing Win Fortune Technology Co., Ltd och Global Green Development Capital China Co., i samarbete med "Rural Drinking Water Safety Center", en del av ministeriet för vattenresurser, för den kinesiska landsbygden. Testet beräknas kunna starta under september månad.

Målet med testet är att verifiera funktionaliteten hos Josabs Aqualite ™ baserade ekologisk vattenbehandlingsteknik. Tester kommer att ske med olika vattenproblem som Kina har, främst på landsbygden.

Rural Drinking Water Safety Center har valt en plats i Zaozhuang City, i Shandong-provinsen, för testet. Ett gemensamt team från Josab, Win Fortune och Global Green Development Capital kommer att arbeta nära experter från det kinesiska ministeriet för att verifiera resultatet av Josabs Aqualite ™ baserade ekologiska vattenreningsteknik.

”Vi är alla väldigt nöjda med vårt samarbete, och för att vi fått intresse från Rural Water Safety Center inom det kinesiska ministeriet för vatten att göra detta test. Vårt fokus är att slutföra testet av Josabs teknik så snart som möjligt. Vid lyckade tester har Josab stora marknadsutsikter i Kina , säger Shen Chengxiu, styrelseordförande i Win Fortune Technology Co. Ltd”.

Johan Gillgren, VD, Josab Water Solutions AB, säger att _”Vi är glada att testet kommer till stånd såpass snabbt, efter signeringen av avtalet med GGDC. Målsättningen är att, efter testet, komma fram till ett licensieringsavtal med en kinesisk partner så snabbt som möjligt. Vi är övertygade om att vår ekologiska reningsmetod kommer att vara attraktiv inom statliga projekt, vilket är den yttersta målsättningen med avtalet”._

https://www.spotlightstockmarket.com/sv/market-overview/nyheter/nyhets-artikel?id=46206

”Josab kommer under tiden fram till testet att förhandla om ett MoU med Beijing Win Fortune Technology Co. Ltd, för att lägga grunderna för ett eventuellt framtida samarbete förutsatt lyckade tester i Kina. Målsättningen är senare att komma fram till ett licensieringsavtal mellan parterna, initialt för den kinesiska marknaden.”…

...”Om Beijing Win Fortune Technology Co. Ltd: Beijing Win Fortune Technologt Co. Ltd, grundades med målsättningen att göra ekosystem för vatten hållbara och tillgängliga för Kina baserat på den djupa kunskapen om de kinesiska vattensystemen, och den 60-åriga relationen mellan grundaren och de kinesiska nationella vattenmyndigheterna. Bland välkända projekt som företaget slutfört, eller ansvarar för, är olympiastadion för Beijings olympiska spel 2008, de olympiska parkernas vattensystem. Ävensom projektet ”vattenresan i Kina” - en medvetenhetskampanj för vattenexperter, lärare, studenter, lokala myndigheter och lösningsleverantörer, som resa genom alla åtta stora flodsystemen i Kina för att ta tillbaka det hållbara Kina. Bolaget har även deltagit i designen av vattensystem för staden XiongAn, den planerade nya huvudstaden i Kina.

Om Global Green Development Capital Co., Ltd: Global Green Development Capital Co, Ltd är ett managementkonsultföretag som arbetar inom miljöområdet och är specialiserat på affärsutveckling, projektledning och fondförvaltning kopplat till städer och landsbygdens utveckling i Kina. Företaget agerar rådgivare till China Development Bank Capital vid etablering av internationella strategiska allianser i smarta och hållbara lösningar inom vatten, avfall, energi och transport samt hälso- och sjukvårdsteknik. Allt detta för att möta behoven i förorterna och på landsbygden, där det bor ca 600 miljoner kineser i medelklassen.”…

https://www.spotlightstockmarket.com/sv/market-overview/nyheter/nyhets-artikel?id=46233

Jag tror att det kan vara värt att läsa in sig på bolaget och hålla ett extra öga på framtida PM. Om det släpper kan vi mycket väl se en kursdubbling i närtid (kanske mer).

Lycka till!

10Bagger

0 comments

You need to to read and post comments.

Does this article violate Redeye’s Rules & Guidelines?