Post entry

Impacts rapport

Please note: Community posts are written by its members and not by Redeye’s research department. As a reader you’re always encouraged to critically analyze the content.

Man har väntat på den länge. Man vet ungefär vad den kommer att hamna siffermässigt . Dock så är det ju allt annat runt omkring som är mest intressant att läsa i denna typ av bolag .

Framtiden ser ljus ut men frågan är hur lång tid det kommer ta ? En sak har man förstått efter att varit med ett tag att tiden för varje affär är lång minst 6-9 månader ofta mer . Och som jag förstår det har man mer jobb än vad man klarar av organisationen blir helt klart ansträngd, och andra sidan måste det vara otroligt spännande och dynamiskt att vara i en sådan situation .

Förhoppningsvis kan man hitta lämpligt folk att förstärka organisationen med och på ett sätt spelar de sämre tiderna impact i händerna då det kommer bli lättare att få loss erfarna exportsäljare och system experter från större företag som ericsson som tvingas dra ner.

Att man har 40talet forskare runt om i sverige och europa som jobbar med maxfasrelaterade produkter tillsammans med impact är ju helt lysande det är FOU arbete som kan värderas till 100tals miljoner som de får del av , impact har ju även fått direkt del av denna kaka i form av bidrag på nästan 10msek från tre källor.

Impact coatings är ingen aktie man behöver äga många av egentligen , lyckas de fullt ut i sin affär så kan 200st räcka för att göra dig till miljonär på 10års sikt då potentialen är så otroligt stor , särskilt om guldpriset fortsätter att stiga .

Om guldet i en mobiltelefon byts mot maxfas kan man spara 4-5kr per telefon så det finns anledning att byta , lägg därtill miljömässiga och produktionsmässiga aspekter

0 comments

You need to to read and post comments.

Does this article violate Redeye’s Rules & Guidelines?