Post entry

Underskatta inte IFS - stor potential finns!

Please note: Community posts are written by its members and not by Redeye’s research department. As a reader you’re always encouraged to critically analyze the content.

Nu är det några dagar kvar till midsommarsafton. Det blir härligt för oss som gillar fira midsommar med sill och nubbar och avslutningsvis jordgubbar. Förhoppningsvis bättre väder än tidigare. Vi får se vad som händer framöver!

Idag kom en intressant nyhet från IFS angående Project Centric som hjälper många företag effektivisera struktur och system inom företaget för att nå bättre resultat. Här kommer en översättning från engelska till svenska.

IFS preciserar Project Centric affärsmodell som nyckeln till framgång i den globala ekonomiska nedgången.

Optimera de fem grunderna i Project Centric förvaltning är nyckeln till ökad effektivitet i företagen och att dra nytta av nya möjligheter under den globala nedgången och därefter.

Baserat på 25 års erfarenhet av att utveckla mjukvara som stödjer projektet Centric företag, IFS, den globala företagsprogram företaget, är rådgivare för företagen att få ner hindren när det gäller traditionella organisationsstrukturer att anta en Project Centric strategi. Det har identifierats tid, risker, kostnader, pengar och resurser som de fem viktiga resultat som ett företag måste följa för att förbättra effektiviteten och förbli behändig i en globaliserad marknad.

Traditionell organisatoriska strukturer och system göra förståelse realtid operativa situationer mycket svårt, fördröja korrigeringar av resurser och utbud, som kostar företaget pengar och gör det nästan omöjligt att avgöra om ett tillfälle i slutändan kommer att vara lönsam. Programvaror att registrera, övervaka och optimera dessa fem grundprinciper och uppmuntra samarbete har visat att hjälpa ett företag att bli mer flexibelt och bättre kunna svara på globala och lokala utmaningar.

Strukturera ett företag kring ett nätverk av integrerade projekt-snarare än föråldrade fasta avdelningar eller geografiska silor-är grundläggande för framgång. Metoden gör det möjligt för företagen att flytta ifrån departmentally hindras att verkligen anamma end-to-end processer. Detta ger chefer med större och snabbare synliggöra framsteg, gör att risker som måste förvaltas bättre och gör justeringar som skall tillämpas omedelbart.

"Både anställda och organisationer är krävande verkliga alternativa sätt att arbeta som matchar de förändrade behoven i det 21: a århundradet ekonomi och kortare sikt kraven på nedgången," Thomas Petersson, Senior Vice President för Products & Marketing på IFS sa. "Företagen behöver Project Centric förmåga att ta bort den gammaldags begränsningar. Chefer måste kunna samla och åter samla den bästa blandning av människor, tillgångar och resurser för särskilda projekt, och anställda är krävande
"individualiserad" system som återspeglar verkligheten i deras förändrade arbete och personliga liv. Detta tillvägagångssätt ger företagen synliggörs sannolika följderna av företagens beslut, så de kan hantera framtiden, inte bara det förflutna. "

IFS har haft ett nära samarbete med sina kunder i olika sektorer inklusive tillverkning, konstruktion, verktyg och olja och gas, inklusive Hertel, Heerema Fabrication Group och Babcock Marine att bättre stödja affärsprocesser baserade på Project Centric fundamenta.

"Byggandet och upphandlande industrier har länge varit projektets fokus, konfigurering och re-konfigurering av hela organisationen, entreprenörer, underentreprenörer och leverantörer att leverera till krävande tidsramar och förpliktelser. För att lyckas i en omvärld, VD: ar i företag inom många andra sektorer måste anta en liknande strategi, "Petersson läggas. "Detta kommer att möjliggöra ett företag, beroende på vilken marknad det är i, vara snabbfotade nog för att bemöta den ständigt föränderliga risker som följer av dagens instabila ekonomiska klimatet."

"Med en Project Centric i affärslivet är meningsfullt för företag i branscher som våra," Jeananne Drummond, Corporate Information Systems Manager för Babcock Marine, som sagt. "I många år har vi upplevt fördelarna med större effektivitet och bättre synlighet genom att fokusera på de fem viktiga komponenter som utgör detta synsätt. I sin tur, detta hjälper oss att vara behändig så vi kan reagera snabbt när vi behöver göra ändringar i verksamheten. Det finns säkerligen potential för företag i andra branscher för att anpassa sitt sätt att arbeta och uppleva liknande förmåner. "

IFS har mycket intressanta affärer på gång i synnerhet globalnedgången där många företag och investerare tittar på andra alternativ för att kunna effektivisera lönsamheten både kort och lång sikt. IFS är en världsledande leverantör av komponentbaserade affärssystem. De erbjuder ett mer flexibelt affärssystem och förbättrar kundernas förmåga att fatta rätt beslut och styra verksamheten effektivare.

Aktien handlas till 66 kronor pga osäker börsklimat men aktien har möjligheter att stiga mot 80 kronor. Jag tror att aktien kan stiga mot 95 kronor under andra halvåret av 2008. En mycket stabil aktie med stor potential.

Skrev min senaste blogg för två veckor sedan. Har inte varit så aktiv på Redeye. Det beror delvis på att jag blivit påverkad av "häxjakt" av en annan bloggare som anklagade mig för falska kommentarer. Det tog mig väldigt hårt men jag har fått flera stöd från andra bloggare. Det känns uppmuntrande och betydelsefullt. Tack vare dem som fick mig att fortsätta skriva här!

Jag träffade en underbar kvinna som heter Mia. Vi hittade varandra i våra öppna armar. Vår kärlek blomstrar med mycket glädje. Jag är mycket lycklig över att hon kommit in i mitt liv. Det finns en förenad kraft i vår kärlek. Jag har fått en underbar present i mitt liv - det är Mia!

Hoppas på en positiv börsutveckling framöver!

Må så gott,
Oskar Fredrik

0 comments

You need to to read and post comments.

Does this article violate Redeye’s Rules & Guidelines?