Post entry

IBS?

Please note: Community posts are written by its members and not by Redeye’s research department. As a reader you’re always encouraged to critically analyze the content.

Buffet har som ledord:

Investera i det du känner till. IBS har kännts bra för mig och jag har analyserat bolaget och gått in i det för jag tror att det finns så mycket kunskap i företaget så att det långsiktigt skall bli en bra investering?

IBS blev idag börssstoppat och mina kollegor som inte har en susning om aktiemarknaden och vad jag är intresserad av blev överrumplade, jag ramlade av stolen då jag fick höra nyheten! IBS är börsstoppade! Det är ingen normal rektion från mig då vi fikar på kontoret.

Positivt eller negativt? Jag skall erkänna, spontant, jag har inte en susning?

Jag menar tyvärr har man som småsparare inte den insiderinfrormation som i detta fall (troligen) gäller.

Oavsett hur det går har ni som följt mig förstått att det jag menar är :

Buffert har naturligtvis rätt! Jag känner inte till vad som händer i eller utanför bolaget och det gör att jag som småsparare ligger i underläge, vad händer? Den som har information är en vinnare och det är väl inget konstigt med det:

Vanlig bonnförnuft: Den som vet mest vinner och det vet ju jag lika väl som Bufffert men skillnaden är väl att jag gillar att chansa och vi får vi se om det lönar sig?

Vi hörs.

0 comments

You need to to read and post comments.

Does this article violate Redeye’s Rules & Guidelines?