Post entry

Valet är det viktigaste valet sedan kalla krigets slut

Please note: Community posts are written by its members and not by Redeye’s research department. As a reader you’re always encouraged to critically analyze the content.

Framåt eller bakåt?

Valet är ett vägskäl och jag hoppas att man läser på själv och själv analyserar vad deras politik står för.

Att de rödgröna bombarderar alliansen med enskilda fall är inte bara lågt, det är direkt kränkande mot oss väljare. Om Alliansen svarar på de enskilda fallen begår de ett lagbrott se

http://sv.wikipedia.org/wiki/Ministerstyre

De rödgröna står för en bidragspolitik och att de gjorde lappkastet att behålla alla jobbavdrag som de nu har kritiserat i 4 år visar att de inte står för sin egen politik och vision. De rödgröna inser inte att Sverige är en liten del av världen och de vägrar konstant acceptera att klimatsatsningar ger bättre utveckling utomlands än att göra dessa i Sverige. Likaså med förmögenhetsskatten, eller janteskatten. Vi har för få rika i Sverige och de vi har skall vi vara rädda om, rent pragmatiskt bidrar de med så mycket mer till värlfärd än de som ännu inte har kommit ut i arbetslivet.

Men Ohly är värst, han som vägrar prata om sina barns val av privat skola pga personlig integritet friar i direktsändning. Här är det Chavezvarning.

Förutom skolföretag, vårdföretag så är företag som är verksamma inom RUT extra intressanta på kort sikt. Hoppas på att Home Maid kan ta ett bra skutt uppåt på måndag.

0 comments

You need to to read and post comments.

Does this article violate Redeye’s Rules & Guidelines?