Post entry

H&M B – långsiktigt köp, kortsiktigt avvakta

Please note: Community posts are written by its members and not by Redeye’s research department. As a reader you’re always encouraged to critically analyze the content.

Vi har ännu en gång tagit en titt på H&M ur ett tekniskt perspektiv!

Den folkkära aktien Hennes & Mauritz som vi analyserat tidigare (länk) fortsätter enligt oss på Three Investors att se långsiktigt köpvärd ut. Detta baserar vi på den kraftiga nedgång vi sett där nu aktien börjar träffa på viktiga stöd som aktien svarar på. Med det låga RSI-värdet invägt så är köpläget uppenbart även om man som investerare gör bäst i att avvakta rejäla studsar, visserligen kan man missa en del av uppgången men då är vändningen bekräftad och du kan långsiktigt sitta lång i aktien.

För er som agerar mer kortsiktigt på marknaden så ser det tekniska läget mer ovisst ut. Visserligen visade brytningen av det viktiga trippelstödet sig att vara en bear trap och aktien bröt snabbt upp igen men några tydliga köpsignaler har vi ännu inte fått förutom ett brant trendlinje som nu brutits. Kortsiktigt råder vi därför att avvakta mer tydliga köpsignaler även om en andel av positionen redan nu kan börja investeras.

0 comments

You need to to read and post comments.

Does this article violate Redeye’s Rules & Guidelines?