Post entry

H&M B - kortsiktigt köpläge

Please note: Community posts are written by its members and not by Redeye’s research department. As a reader you’re always encouraged to critically analyze the content.

H&M B - kortsiktigt köpläge

I år har H&M fallit 18,47%. Aktien befinner sig i en större negativ trend, vilket den gjort under flera månader. En anledning till att en möjlig vändpunkt är nådd är på grund av att kursen har etablerat sig det starka stödet vid 206-207 kronor.

Vidare har det skapats en fallande kil i den negativa trendkanalen vilket tyder på att säljarna tappat kraft. Dessutom befinner sig RSI i ett väldigt översålt läge.

För den kortsiktige köparen rekommenderar vi på ThreeInvestors ett köp på 206-207 kronor med målkursen 215-218 kronor. Om kursen stänger under stödet 206 kronor så måste aktien säljas då detta skulle indikera på att aktien ska ned till de gamla stödnivåerna kring 180 och 190 kronor.

För den mer långsiktige köparen rekommenderar vi att avvakta med aktien till taket på den fallande kilen bryts vilket då skulle indikera ett trendskifte.

Besök gärna vår hemsida http://www.threeinvestors.com/ om ni vill läsa fler tekniska analyser på andra bolag!

Hälsningar

Vi på ThreeInvestors

0 comments

You need to to read and post comments.

Does this article violate Redeye’s Rules & Guidelines?