Post entry

Guideline Oil drilling

Please note: Community posts are written by its members and not by Redeye’s research department. As a reader you’re always encouraged to critically analyze the content.

Rekylen i Guideline verkar nu vara avklarat och aktien börjar nu närma sig nya höjder inför det stundande avtalet som verkar närma sig med den befintliga samarbetspartnern i USA.

Det har funnits en hel del skriverier och kommentarer kring Guidelines teknik och företaget som helhet om detta är seriöst och om tekmniken verkligen fungerar.

Bl.a. påstår en professor att han var först med tekniken och att hans patent är gratis att använda. Vad den professoren dock inte är "medveten" är att Guidelines teknik enbart grundar sig på samma idéer som hans och att tekniken är utvecklad specifikt med tanke på borrning. Det är inte längre enbart en idé, utan är numera på väg att bli en fungerande teknik.

Vidare skall inte kommenteras påståenden som kommer på olika "chattsidor" om att Guideline's teknik aldrig kommer att fungera. Det är bättre att låta verkligheten tala för sig själv. Det kommer bevis på bevis att detta kan bli något stort inom borrverksamheten. Avtal tecknas med ledande aktörer i branschen, media och analytiker verkamma inom branschen börjar publicera artiklar och intervjuer med ledningen.

Jag har själv följt bolaget i ca 2 år nu och har inte blivit besviken ennu, och än så länge har jag inte upptäckt att ledningen lovar för mycket eller far med osanningar så när VD nu går ut och flaggar för att nya avtal är på gång tror jag på det.

Sedan kommer det självklart att komma bakslag, det gör det alltid, men det kan bli fina köptillfällen i bolaget.

0 comments

You need to to read and post comments.

Does this article violate Redeye’s Rules & Guidelines?