Post entry

God Jul

Please note: Community posts are written by its members and not by Redeye’s research department. As a reader you’re always encouraged to critically analyze the content.

Så här på julaften så kanske det går bra att lägga in en liten annorlunda blogginlägg.

Det handlar om julens riktiga budskap.....nej det har det sagt så väldigt mycket om förut så det tänker jag inte gå in på.

Utan vill bara önska Er alla på redeye, både vänner, "fiender" och personal en riktig skön och härlig jul. Trots motargument och hårda ord emellanåt får vi inte glömma att det bara är aktier det handlar om och en väldig tur att det finns olika synpunkter på saker och ting, annars hade det aldrig funnits köpare och säljare heller.

Och drivkraften till att vi alla kommenterar, bloggar och analyserar är jo fortfarande att vi älskar just detta, aktier, analyser, kommentarer och att argumentera just för detta.

Så tack Staffan för dina negativa kommentarer om alla våra banker, hade det inte varit för dig hade jag inte haft något att reta på mig emellanåt. Tack löparn för Neurovine och allsekens forskning, analyser mm om bolaget. Hade det inte varit för dig hade jag inte haft någon att reta mig alls:). Tack Kalles farsa för dina sanslösa positiva inlägg om allt och alla, varför retar det mig att du aldrig kan vara negativ någon gång. Och Ture, dessa kommentarer som hela tiden kommer från ingenstans, märks att du är debattör. Kim, f. vad du är duktig på att skriva, det retar mig. Tackar Redeye och Thomas för att Ni ändrar sidan då och då, annars hade man inte haft något att kommentera på där heller.

Tack Er alla för att Ni bemöter inlägg och analyser med saklighet och mot- och medargument. För egen del är det till stor hjälp att dels hitta företag att titta vidare på, och även att få nya frågor att fundera på, nya vinklar att se ifrån.

GOD JUL PÅ ER ALLA!

0 comments

You need to to read and post comments.

Does this article violate Redeye’s Rules & Guidelines?