Post entry

Handla G5 på trend!

Please note: Community posts are written by its members and not by Redeye’s research department. As a reader you’re always encouraged to critically analyze the content.

Handla G5 på trend!

Lite måndagsläsning för G5 intreserade.

G5 har haft en väldigt positiv utveckling det senaste året och framför allt den senaste månaden då aktien stigit kraftigt.
Nu det senaste har jag börjat läsa på olika forum att aktien kommer få en rekyl neråt. Detta är något jag inte tror kommer hända innan rapporten. Imorgon är det en månad till rapporten släpps, inför förra rapporten steg kursen 35% sista månaden innan rapporten och precis dom nu hade kursen stigit mycket även innan de.

Det som skiljer G5 nu från då är att de presenterat väldigt positiv fakta så som tripplad försäljning i januari och att spelet virtual city toppar försäljningen på nya säljkanalen Mac AppStore. En liten trevlig notis är att ett av deras spel var med i Apples Christmas gift i appstore, så fler har garanterat fått upp ögonen för deras spel.

Rekylen många nämner på forum tror jag kommer efter rapporten om man studerar hur aktien har rört sig historiskt, men min magkänsla säger mig att om dippen kommer blir det inte länge så det gäller att tanka när chansen finns!

Nej, just nu tror jag på fortsätt uppgång för G5, skulle aktien stiga 35% nu sista månaden skulle vi se en kurs på 34,5 dagen innan rapporten. En väldigt intressant notis är att säljsidan har varit nästan obefintlig de senaste veckorna men idag kom stora poster fram runt 29-30 kr så kanske är det där stödet hamnar innan rapporten, det är nu förväntningarna som kommer att styra kursen.

Så enligt min mening är det inte försent att gå in i G5 om man vill göra en kortare affär, let the trend be your friend.

Ha en trevlig kväll :)

/ ostfeber

0 comments

You need to to read and post comments.

Does this article violate Redeye’s Rules & Guidelines?