Post entry

Fluicell - Pionjärer inom encellstekonologi

Please note: Community posts are written by its members and not by Redeye’s research department. As a reader you’re always encouraged to critically analyze the content.

Fluicell är ett life science-bolag som med innovativ mikroflödesteknologi bryter ny mark inom encellsbiologi och regenerativ medicin.

Grunden för Fluicells arbete ligger i konceptet att celler behöver studeras på individnivå utan att tas ur sin naturliga miljö. Att behålla miljön och cell-till-cell-kommunikationen i ett så naturligt tillstånd som möjligt, bör leda till en bättre imitation av de naturliga cellulära svaren. Utifrån detta skapade Fluicell BioPen, ett mikrofluidisk* verktyg som kan administrera substanser, t.ex. potentiella behandlingar, till ett mycket litet och specifikt cellprov för att studera exakt hur dessa celler skulle kunna reagera. BioPen är det första verktyget i sitt slag inom life science-sektorn och används världen över av ledande universitet och life science-laboratorier. Detta gör Fluicell till pionjärer inom området för encellsteknik.

*Mikrofluidik är läran om hur vätskor, som är fysiskt avgränsade till mikrometerskala i åtminstone en dimension, beter sig, uppmäts och manipuleras. Denna teknik gör det på så sätt möjligt att med högre precision manipulera väldigt små volymer vätska.

Fluicell grundades 2012 under namnet Avalance Biotech AB av forskare vid Chalmers tekniska högskola i Göteborg. En viktig drivkraft bakom Fluicell har sedan starten varit att göra det möjligt för forskare att på ett enkelt sätt studera biologin hos enskilda celler, utan att behöva ta dem ur deras naturliga miljö och potentiellt påverka studien. Denna vision gav upphov till bolagets första produkt, BioPen, en forskningsplattform med kapacitet att direkt och selektivt exponera enskilda celler eller grupper av celler för upp till fyra olika ämnen.

Den biomedicinska sektorn drivs framåt av teknologisk innovation som kan bidra till att skapa nya och bättre lösningar för allt från grundläggande forskning till upptäckt och utveckling av läkemedel. Efterfrågan av ny teknik växer ständigt i takt med en åldrande befolkning och det faktum att många sjukdomar och hälsoproblem fortfarande är obotliga, och i vissa fall, helt saknar behandling.

En viktig innovation under de senaste åren har varit förmågan att replikera och synliggöra enskilda celler i deras naturliga mikromiljö. Genom att replikera detta i ett laboratorium är det möjligt för forskare att undersöka den patologiska mekanismen i ett visst sjukdomstillstånd samt dess beteende på cellnivå. Detta bidrar således till ny kunskap och förståelse för hur sjukdomar ter sig, samt nya sätt att utveckla mer precisa behandlingar.

Att utveckla nya läkemedel kräver många års forskning och test i prekliniska och kliniska studier. För att optimera flödet i dessa studier är det avgörande att tidigt identifiera verkningsmekanismen inom vald sjukdom. Potentiella frågor att besvara är; Vilka är de molekylära mekanismerna som påverkas mest i våra celler under en sjukdom? Hur kan vi förhindra att dessa mekanismer manipuleras av en patogen, cancerceller eller annat som orsakar sjukdom?

Många av svaren på dessa frågor kan vi hitta genom att imitera ett sjukdomstillstånd så exakt som möjligt i labbet genom in vitro– och in vivo-analys, med tester i respektive cell- eller djurmodell. Bättre förståelse och analys i dessa tidiga utvecklingsstadier torde göra det lättare att sedan återskapa resultaten vid studier i människan, som medför en mer omfattande analys i den slutliga målgruppen.

Produkter

Produktportföljen består av 3D-encellsbioprintplattformen Biopixlar och en produktserie för encellig biologisk och farmakologisk forskning, bestående av BioPen, Biozone 6 och Dynaflow Resolve.

Just nu revolutionerar encellsteknologi hur sjukdomar studeras och anses därför vara en av de främsta innovationerna inom biomedicin under de senaste åren. Fluicell, ett bioteknikbolag baserat i Mölndal, har varit ledande inom fältet, som tidigare nämnts, sedan 2012 då man lanserade sin första produkt, BioPen, ett verktyg utformat för hantering av enskilda celler.

Att förstå hur varje cell svarar är dock bara det första steget. Celler existerar normalt sett i ett komplext samspel med sin omgivning, inklusive andra celler. Om man kan etablera verktyg för att undersöka celler i deras naturliga miljö bör det leda till flera potentiella fördelar i upptäckt och utveckling av läkemedel; till exempel är det en viktig aspekt av att testa potentiella nya behandlingar under utveckling, eftersom det ger forskarna en mer övergripande bild av vilka effekter diverse substanser skulle ha på patienter. Därmed minskar man risken för misslyckande i kliniska prövningar.

BioPen

BioPen används idag av ledande forskare runtom i världen för att studera en lång rad olika biologiska processer, många gånger inom vitt skilda forskningsfält. BioPen har bland annat använts för att studera funktionen hos cancerrelaterade membranreceptorer, neurobiologin hos blodsugande myggor och biofysikaliska egenskaper hos föregångare till dagens levande celler. I flera fall har BioPens unika egenskaper varit avgörande för forskarnas vetenskapliga upptäckter.

Att studera biologiska processer på encellsnivå ger forskare en helt ny möjlighet till detaljerad förståelse jämfört med konventionella experimentella metoder. Av den anledning har tekniker för encellsbiologi blivit en allt viktigare del av den moderna biologiska vetenskapen.

Fluicells BioPen är en världsunik plattform för biologiska studier av enskilda celler eller grupper av celler. Fluicells patenterade mikroflödesteknik gör det möjligt att exponera enskilda celler för upp till fyra olika substanser direkt i deras naturliga miljö. Med BioPen får forskare full kontroll över exakt hur, var och när de celler som undersöks ska exponeras för testade ämnen och substanser. Eftersom BioPen bygger på Fluicells mikroflödesteknik är provåtgången mycket låg, vilket gör BioPen till ett utmärkt val för testning av knappa eller dyrbara ämnen.

Dynaflow® Resolve

Dynaflow Resolve är en plattform för jonkanalsscreening, först utvecklad av bioteknikföretaget Cellectricon AB och som sedan 2017 ingår i Fluicells produktportfölj. Dynaflow Resolve är designad för att vara kompatibel med alla kommersiella patch clamp-plattformar och kan användas med alla celltyper för elektrofysiologiska studier.

Med 16 parallella flödeskanaler erbjuder Dynaflow Resolve möjligheten att studera flera olika läkemedelssubstanser i samma experiment och skapa komplexa försöksprotokoll. Den låga provåtgången möjliggör långa exponeringstider och upprepade dos-responsstudier, vilket gör plattformen väl anpassas för bland annat säkerhetsfarmakologi.

Den höga datakvaliteten som Dynaflow Resolve erbjuder har gjort plattformen till ett förstahandsval för många läkemedelsbolag när det kommer till elektrofysiologiska undersökningar. Flera av de vetenskapliga genombrott som gjorts med Dynaflow Resolve finns publicerade i världens främsta forskningstidskrifter.

Biopixlar

Bioskrivning (Bioprinting) är en snabbt växande teknik för att skapa mönster av celler i tre dimensioner som efterliknar biologiska vävnader och organ. Tekniken har många användningsområden inom biologisk och biomedicinsk forskning, både för att skapa biologiskt relevanta in vitro-modeller för forskning och läkemedelsutveckling, men också för att skapa transplanterbar vävnad för användning inom regenerativ och reparativ medicin.

Med Biopixlar, som lanserades 2019, skapade Fluicell en helt ny kategori för 3D-bioskrivning. Där tidigare tekniker varit inriktade mot att skapa strukturer med hjälp av celler inbäddade i biobläck är Biopixlar kapabel att direkt placera ut celler i naturtrogna, detaljerade mönster direkt i cellmedium med hög precision. Att Biopixlar inte använder biobläck gör det möjligt för de bioskrivna cellerna att effektivt kommunicera med varandra, vilket är viktigt för att de ska fungera korrekt tillsammans i en vävnad.

Biopixlar bygger på Fluicells mikroflödesteknik, vilket innebär att materialåtgången vid vävnadskonstruktion är väldigt låg. Detta gör Biopixlar väl lämpad för tillämpningar som involverar patientmaterial eller andra knappa och värdefulla celler. Mikroflödestekniken medför också väldigt låg mekanisk stress för cellerna när de skrivs ut. Detta gör att celler i vävnader skapade med Biopixlar har en mycket hög överlevnadsgrad.

Biopixlar är kompatibel med så gott som alla celltyper och har bland annat använts för att skriva ut hjärtmuskelceller, neuroner och stamceller. Med Biopixlar får forskare helt nya möjligheter att skapa och kontrollera cellkulturer och vävnader, på encellsnivå.

Biozone 6®

Biozone 6 är en forskningsplattform från Fluicell anpassad för encellsfarmakologi. Produkten är utvecklad som ett svar på ett behov inom farmakologisk forskning av flexibla och högkvalitativa forskningsverktyg anpassade för encellsbiologi. Biozone 6 är framtagen tillsammans med läkemedelsbolaget Hoffmann La-Roche för att tillfredsställa branschens högt ställda krav på precision och reproducerbarhet.

I likhet med BioPen bygger Biozone 6 på Fluicells mikroflödesteknik, vilket innebär att den kan användas för att studera läkemedelseffekter på enskilda celler eller grupper av celler direkt i deras naturliga miljö utan behov av cellsorteringstekniker.

Med Biozone 6 ges möjligheten att kombinera upp till sex olika substanser eller koncentrationsnivåer direkt i ett enskilt experiment. På så vis kombinerar Biozone 6 element från BioPen och Dynaflow Resolve i en mycket flexibel forskningsplattform för dos-responsstudier och säkerhetsfarmakologi.

BioRej™ Advance

Hjärt-kärlsjukdomar, typ 1-diabetes och åldersrelaterad makuladegeneration är alla sjukdomar med omfattande påverkan på människans hälsa som tillsammans representerar ett stort otillfredsställt vårdbehov. Avsaknaden av adekvat behandling innebär att dessa sjukdomar ger upphov till såväl stort mänskligt lidande som omfattande socioekonomiska kostnader.

Det som, utöver vårdbehovet, också är gemensamt för alla dessa sjukdomar är att de är lovande kandidater för nya typer av cell-och vävnadsbaserade behandlingar. Behandlingar baserade på transplantation av celler eller små vävnader skulle potentiellt kunna bidra till reparation av skadad vävnad/organ, för att återfå funktion eller för att förhindra sjukdomsprogress.

Fluicells partnerskapsprogram BioRej Advance syftar till att skapa mikrovävnader för tillämpningar inom regenerativ medicin, inriktat mot betydelsefulla sjukdomar där det idag saknas adekvat behandling.

Programmet bygger på Biopixlartekniken som gör det möjligt att skapa detaljerade multikomponentsvävnader med fysiologiskt relevant sammansättning.

BioRej Advance lanserades 2021 efter ett omfattande forsknings och utvecklingsarbete på Fluicell med att generera bioskrivna tredimensionella vävnadsprototyper, skapade på olika sorters transplanterbara membran. Utvecklingsarbetet har lett till flera mycket lovande vävnads och materialkombinationer med stor potential för användning inom medicinsk forskning och utveckling.

Utöver förmågan att möjliggöra transport av skapade vävnader från laboratoriet till användning inom vidare forskning eller vård medför membranmaterialen ytterligare fördelar. Den porösa strukturen medför ökad näringstillförsel, vilket ökar överlevnadsgraden hos celler i vävnaden och variationer i materialegenskaper gör det möjligt att skräddarsy material och cellkombinationer med främsta vävnadsegenskaper. Detta, tillsammans med Biopixlars förmåga att skapa detaljerade vävnader med hög precision, bidrar till en unik teknikplattform för vidare utveckling av läkemedel för avancerad terapi.

Fluicell inriktar sig nu mot att intensifiera arbetet med att skapa innovativa partnerskap för utveckling av vävnadstekniska produkter med målet att inleda kliniska prövningar 2026.

Marknad!

”Vidare har Fluicell under samma period tagit flera viktiga strategiska steg som möjliggör att vi kan växa och expandera till nya marknader. En viktig drivkraft är Biopixlar®, vår plattformsteknik som möjliggör utveckling av nya vävnadsbaserade produkter inom regenerativ medicin som adresserar viktiga hälsoproblem. Vårt program för regenerativ medicin, BioRej™ Advance, är riktat mot en snabbt växande marknad (24,5 % CAGR), värderad till 11,4 miljarder USD år 2025.” (Citat ur kvartalsrapport)

Enligt Research and Markets uppskattades den globala marknaden för encellsteknologi vara värd 2,1 miljarder USD under 2019 och förväntas växa med 17,8 procent per år mellan 2019 och 2025. Rapporten nämner tekniska framsteg i produkter för encellsteknologi, ökning av statlig finansiering för cellbaserad forskning, breda tillämpningar av encellsteknologi inom cancerforskning, allt större fokus på individualiserad medicin samt den ökande incidensen och prevalensen av kroniska sjukdomar och infektionssjukdomar som några av de viktigaste faktorerna bakom tillväxten.

I en rapport från Global Innovation Index (GII) från 2019 listade dessutom Francis Collins, chef för National Institute of Health (NIH), encellsteknologi som en av de tio främsta teknikerna som sannolikt kommer att revolutionera sjukvården under det kommande decenniet. Collins påpekade särskilt behovet av att förnya och etablera tekniker för utredning av cellrespons och beteenden i dess naturliga miljö.

2019 lanserade Fluicell Biopixlar - en högteknologisk 3D-bioprinter av biologiska vävnader. Kort förklarat - de skapar mänskliga celler och vävnader. Marknaden för denna produkt ligger på ca. 1,3 MRD USD med en förväntad årlig tillväxt på mellan 17-26% Fluicell sålde sin första Biopixlar i 2020 till ett universitet i Nya Zeeland.

·        Fluicell sålde sin första Biopixlar i 2020 till ett universitet i Nya Zeeland.

·        Fluicell fick sitt första CRO-uppdrag med Biopixlar i april 2020 från Oblique Therapeutics, ett bolag som designar ett celltryckt mikrochip baserat på Biopixlars förmåga att placera celler i exakta mönster.

·        Fluicells Dynaflow Resolve och BioPen bidrog också till bolagets starka försäljningsresultat 2020. Ordrar från Oblique Therapeutics, Orion Corporation, Roche Schweiz, Max Delbrück Center for Molecular Medicine, slovakiska vetenskapsakademin i Bratislava och RWTH Aachen, ett av Tysklands ledande universitet.

·        Bolaget lanserade nyligen sin senaste produkt, Biozone 6, som har förmågan att utföra dosresponsstudier på enskilda celler med mycket hög precision. Biozone 6 är ett ”nytt koncept för direkt encellig farmakologi” eftersom produkten gör det möjligt att manipulera enskilda celler med upp till sex olika lösningar, t.ex. farmaceutiska läkemedel eller olika doser av samma läkemedel. Biozone 6 utvecklades i samarbete med den schweiziska läkemedelsjätten Hoffmann-La Roche.

·        Fluicell har distributionsavtal med olika partners i bl.a. Australien, USA, Storbritannien och Kina för Biopixlar, BioPen och Biozone.

KEY OPINION LEADERS

Fluicells produkter har kunnat användas i ett avsevärt brett spektrum, och ibland inom områden som bolaget själva inte tänkts sig (myggstudien som baserades på blod). Dem har flertalet KOL (Key opinion leaders) som beställt deras produkt och visat starkt intresse för densamma. Som exempel Roche, NIH i USA, Novartis, Rockefeller University. Israel har lagt beställningar av Fluicell för att studera virus bland annat. Många studier och tester görs, enligt Victoire, inhouse. Men allt går inte att angripa då det kräver regulatoriska tillstånd för vissa moment så som virus.

Avslutningsvis pratade jag om de olika segmenten och hur produktportföljen är upplagd och strategin bakom den. Det är väldigt uppenbart att Biopixlar är det största segmentet och produkten kostar 90 000 euro kontra BioPen som kostar 20 000 euro. Det är även Biopixlar bortsett från pris som har det bredaste användningsområdet. På svar angående strategin bland produkterna så är dessa komplement till varandra och skall vidga den ”önskade rangen” hos kunden vid bland annat studier och forskning. Produkterna är så ledes inte helt frånkopplade till varandra. Produkterna skall skapa synergier vad jag förstår det och utgör enorma komplement till befintliga produkter.

Vidare diskuterade vi Roche studien som bedrivs och det intressanta som var givet sedan innan var att Roche nått ut till Fluicell för samarbete och därifrån utvecklades Biozone 6 i samarbete med Roche. Den befintliga studien som bedrivs i samarbete med Roche i skrivande stund hade väldigt positiva preliminärdata vid granskning och studien ser därmed lovande ut. Vid positivt utfall var min fråga om detta skulle gynna Fluicell på något sätt förutom delaktighet och publicering i olika artiklar och medier. Victoire menade på att positivt utfall skulle innebära intäkter för Fluicell i form av försäljning till Roche. Det är viktigt och samtidigt att samarbeten sker, återigen, med key opinion leaders vilket ger en kvalitetsstämpel men även en validering av deras produkter. Dem har även syns i väldigt bra artiklar och inom olika forum där vetenskap står för ryggraden.

NYTT AFFÄRSOMRÅDE

Regenerativ medicin är ett växande forskningsområde som fokuserar på reparation, utbyte eller regenerering av celler, vävnader eller organ för att återställa nedsatt funktion. Marknaden är gigantisk och har betydande inverkan på hälso- och sjukvårdsindustrin genom att minska bördan av vissa sjukdomar eller tillstånd som involverar vävnadsskador. Fluicells målsättning är att gå in i denna marknad genom att fokusera på utveckling av läkemedel för avancerad terapi (ATMP) baserat på transplanterbara mikrovävnader med bolagets ledande produkt, Biopixlar.

Den 5 maj 2021 tillkännagav Fluicell sina planer på att kliva in i marknaden för regenerativ medicin med Biopixlars högupplösta biotrycksfunktioner. Bolaget kommer att fokusera på att utveckla läkemedel för avancerad terapi (ATMP) baserat på transplanterbara mikrovävnader.

Fluicell kommer nu att fortsätta utvecklingen av bioprintade vävnader och terapier i tre faser: utveckling av humana vävnadsmodeller in vitro 2021/2022, in vivo-testning för prekliniska studier 2022/2023 och proof-of-concept kliniska prövningar med planerad start 2026.

För detta ändamål har Fluicell presenterat ett nytt partnerskapsprogram för ATMP-forskning och utveckling: BioRej Advance. Idén bakom programmet är att producera mikrovävnader med Fluicells Biopixlar som så småningom kan transplanteras in i patientens kropp direkt på det behandlade organet.

Victoire Viannay betonar att även om Fluicell inte är direkt involverat i behandling eller botande av sjukdomar, spelar bolaget en viktig roll i att ge forskare möjlighet att förbättra människors hälsa genom att utveckla de verktyg som behövs för upptäckt och utveckling av nya, innovativa läkemedel. Inte nog med det, utan tack vare bolagets tidiga entré på området anses Fluicell vara en pionjär inom encellsteknologi, och det kommer att bli spännande att följa bolagets innovativa potential och inverkan på sjukvårdssektorn under de kommande åren.

BIOPIXLAR SKAPAR INSULIN

16 september i år meddelade Fluicell att de lyckats printa och skapa celler som producerar insulin. Fluicells forskarteam har med hjälp av Biopixlars unika teknik för högupplöst 3D-bioskrivning lyckats skapa transplanterbara bio-kompositer som efterliknar bukspottskörtelns insulinproducerande funktion. Produktutvecklingen är inriktad mot behandling av typ 1-diabetes.

TEKNISK ANALYS

Fluicell (Weekly)

Efter att rekylerat sedan årshögsta i mars så har aktien fångats upp vid tidigare toppar kring 18-19kr. MACD slog då även över till positivt igen. Sedan har vi fått en ny impuls och efter en tids rekylerande så befinner sig nu RSI strax över 50 nivån som historiskt sett bjudit på en del motståndet, vilket är positivt.

Kollar man på den senaste rekylen lite närmare (2H), så har aktien bildat en triangelformation där 24,3kr agerar stöd och där den nedåtgående trendlinjen befinner sig runt 26kr. En break-out igenom den nivån skulle innebära köp signal, medan det skulle vara negativt om 24,3kr bryts.

TRIGGERS

·        Ny produkt lanseras Q4 2021/Q1 2022.

·        Nya försäljningsavtal för Biopixlar, BioPen och Dynaflow.

·        Samarbetspartner för utveckling av terapi inom regenerativ medicin.

·        Nya globala distributionsavtal.

·        Nyligen släppte Fluicell en stor nyhet. Bolaget har ingått avtal med Hoffman La-Roche kring ett forskningsprojekt där de ska undersöka hur Biopixlar kan användas för att skapa hjärtvävnadskonstruktioner in vitro för utvärdering av säkerheten hos nya läkemedelskandidater.

"Vi har redan i förväg utfört preliminära tester med celler från Roche som gett lovande resultat och som motiverade oss att ta steget vidare och initiera detta nya projekt”.

Sammanfattning:

·        Fluicell är ett life science-bolag som med innovativ mikroflödesteknologi bryter ny mark inom encellsteknologi och regenerativ medicin. Grunden för Fluicells arbete ligger i konceptet att celler behöver studeras på individnivå utan att tas ur sin naturliga miljö.

·        Just nu revolutionerar encellsteknologi för hur sjukdomar studeras och anses därför vara en av de främsta innovationerna inom biomedicin.

·        Fluicell möjliggör och förbättrar förståelse och analys i tidiga utvecklingsstadier som kan replikeras vid studier i människa

·        Fluicells produkter bör leda till fler potentiella fördelar i upptäckt och utveckling av läkemedel

·        Tagit flera viktiga strategiska steg som möjliggör tillväxt i befintliga och nya marknader

·        Produkterna valideras genom att dessa köps och nyttjas av Key Opinion leaders. Även detta ger Fluicell en kvalitetsstämpel i sammanhanget.

·        Produkterna har varit avgörande för vetenskapliga upptäckter.

·        Ackumulerad TAM 6,4 Miljarder USD 2024. (Snitt AGR 19,21%)

·        Enligt Globan Innovation Index listas encellsanalys som tio främst teknikerna som sannoliket kommer att revolutionera sjukvården kommande decenniet.

·        Nytt affärsområde inom regenerativ medicin som är ett växande forskningsområde (TAM 11,4 miljarder USD 2025)

·        2021-09-16 meddelar Fluicell att man lyckats printa och skapa celler som producerar insulin.

·        Nytt forskningsprojekt är avtalat med Roche där preliminära tester med celler gett lovande resultat och motiverat parterna att ta steget vidare.

·        Nyligen fullbordad emission med ytterligare tillskott Q2 genom teckningsoptioner.

·        Nytt affärsupplägg för Biopixlar som är attraktiv för marknaden

·        Bra produktutbud med goda marginaler

Övrig info:

·        Inom diabetes har bolagets forskarteam använt Biopixlar och lyckats skapa celler som efterliknar bukspottskörtelns insulinproducerande funktion. De har alltså skapat celler som producerar insulin när de stimuleras med socker! Ser fram emot avtal med Big Pharma inom diabetes

·        Tillsammans med Big Pharma bolaget Roche ska Biopixlar användas för att skapa hjärtvävnadskonstruktioner in vitro för utvärdering av säkerheten hos nya läkemedelskandidater.

·        EU finansierade BIRDIE projektet där Biopixlar ska användas i syfte att utveckla tillförlitliga och relevanta bioprintade modeller av mänsklig njurvävnad för att studera njursjukdomar.

·        Bolagets egna ögonstudier inom regenerativ medicin. Här används Biopixlar för att skapa högprecisionsbiotryckta små vävnader i 2D och 3D där de har full kontroll över vävnadsgeometri och cellulär mikromiljö. Främst fokus är på hornhinnans sjukdomar som är en av de viktigaste orsakerna till blindhet i världen men även Age-related Macular Degeneration, AMD) som är den vanligaste orsaken till central synnedsättning hos individer över 60 år i västvärlden.

·        Studier inom sjukdomar som drabbar det centrala nervsystemet (Alzheimers sjukdom, Parkinsons sjukdom, Huntingtons sjukdom, amyotrofisk lateralskleros) Här har forskarteamet återigen gjort ett revolutionerande genombrott som sedan publicerades i Scientific Reports. Biopixlar användes för utskrift av primära råttneuroner. Neuronerna förblev livskraftiga och kunde bilda egna nätverk. De har med andra ord visat att printing av neutroner är direkt möjligt.

Länkar

https://mb.cision.com/Main/15966/3420794/1472517.pdf

https://mb.cision.com/Main/15966/3416054/1468849.pdf

https://fluicell.com/wp-content/uploads/2021/08/210820-Fluicell-Delarsrapport-Q2-2021.pdf

https://www.biostock.se/2021/07/2021-innebar-en-borjan-pa-en-ny-era-for-fluicell/

https://www.biostock.se/2021/01/2020-ett-ar-av-tillvaxt-och-expansion-for-fluicell/?fbclid=IwAR2wJTAPqpsCGkzBXL8645UqludONaNDqYQIw3CT7NccUtYy388n3S3rKsA

https://www.biostock.se/2020/03/fluicell-i-framkant-av-3d-bioskrivning/

0 comments

You need to to read and post comments.

Does this article violate Redeye’s Rules & Guidelines?