Post entry

Fingerprint Cards - en riskfylld investering med stor potential

Please note: Community posts are written by its members and not by Redeye’s research department. As a reader you’re always encouraged to critically analyze the content.

Teknisk analys på fingerprint med rekommendation behåll

Fingerprint Cards resa har nog inte undgått någon. De är en av de allra största aktieraketerna på den svenska börsen men sedan december 2015 är aktien ned över 70%. Vi på Three Investors ser en investering i FPC som en väldigt riskfylld sådan på grund av den negativa trend som aktien befinner sig i. Däremot ser vi det som en trade med stor potential då vissa bottenindikationer börjat visa sig. Bland annat så har vi fått se en liten bounce på 29,1 kr (även om den bröts till en början vilket visade sig vara en bear trap) samt en etablering utanför den negativa trendkanalen. Aktien har dessutom klättrat starkt i närtid med en uppgång på 17% bara de två senaste dagarna.

Med den starka uppgången på kort sikt, en brytning av motstånd, bounce på stöd fast med en allmänt negativ trend så sätter vi rekommendation behåll. För den riskbenägna är FPC B en investering med bra risk/reward men för att minimera nedsidan krävs en tight stop-loss (t.ex 29,1 kr).

Månadsupplösning:

Dagsupplösning:

För liknande analyser besök - http://www.threeinvestors.com/

0 comments

You need to to read and post comments.

Does this article violate Redeye’s Rules & Guidelines?