Post entry

Exini - bästa caset jag sett

Please note: Community posts are written by its members and not by Redeye’s research department. As a reader you’re always encouraged to critically analyze the content.

Jag var synnerligen nöjd efter att ha hittat Hansa Medical.Potentialen är flera gånger dagens kurs. Kort efter det träffade jag en gammal vän som lever på spekulation sedan många år tillbaka. Han sa att jag skulle ta en titt på Exini.

Det gjorde jag, och jag började räkna, och jag baxnade. Av alla case jag tittat på är Exini det absolut bästa ur perspektivet potenital. Risken är högre än både Kopparberg Mineral och Hansa Medical i mitt tycke, men potentialen...

Jag beslöt mig för att analysera bolaget och kontaktade Vd:n. Han berättade inget som inte går att läsa sig till, men sammantaget så lät allt väldigt självklart. Analysen är klar och skickad till Redeye. Om ett par dagar kommer den förmodligen med i tävlingen.

Det skulle vara kul att höra vad ni andra säger. Redeys riktkurs på 90 öre per aktie är ett resultat av att inte våga sticka ut. Jag kan se framför mig hur analytikern Klas Palin säger till sig själv. En riktkurs 50 % upp får räcka. Det hade jag också gjort som analytiker, för att inte framstå som en tomte. Men, det svänger snabbare än så bland småbolagen. Personligen har jag själv lyft aktien tio öre bara för att komma in. Men vad gör det när man sikter på 10 kronor jämfört med dagens 65 öre?

Läs min analys (som kommer inom kort) kritiskt.

0 comments

You need to to read and post comments.

Does this article violate Redeye’s Rules & Guidelines?