Post entry

Desperat pm av företaget Eurocine idag

Please note: Community posts are written by its members and not by Redeye’s research department. As a reader you’re always encouraged to critically analyze the content.

Desperat pm av företaget idag. Man vill få upp aktien innan en trolig NE inom kort. Det lutar åt en kompletterande fas1/2 i människa. I japan ser det inte ut att finnas nåt influensa-vaccin (säsong) med helvirus godkänt för människa. Men split-virus vacciner finns.

Företaget avslöjar i dagens pm att de anv både helvirus och splitvirus i sin studie i iller. Helvirus anv i den fas 1/2 i människa som avslutades sommaren 2010. Så allt tyder på att det intr japanska företaget har split-virus, som de också lev till studien i iller.

Lustigt att företaget nämner idagens pm att en iaktagelse i denna studie i iller kan indikera besparing av antigen??? Detta nämnde företaget inte i sin fas 1/2 i människa. Det kanske är illrar som man ska sälja näsdroppers till?

Skyddseffekt i all ära företaget eurocine meddelade på en pres hösten 2010 att deras Immunose Flu klarade av myndigheternas krav efter 2 näs-droppar i människa. En vanlig spruta fixar detta på en injektion. Nu är de ju så att människa och iller är två skilda ting.

Det va ju väldigt många illrar i denna minst sagt enormt stora studie med så många som 24 illrar, som säkert avlivades efter studiens avslut… om antalet vart 240 hade jag nog gett en liten applåd.

Japanerna synar företaget från alla håll och kanter, patent-utg år 2017 ingår i husesynen... Som sagt, kongresser/mässor behövs om intr för prod Immunose Flu är klent.

Som sagt, inte nåt vaccin med rätt typ helvirus finns godkänt för säsongs-influensan i japan. Företaget eurocine har ju helvirus-vaccin i sina drops. Som jag upptäckte för nån dag sen så finns ex inte nåt sån vaccin-typ med helvirus godkänt i staterna. Så för att lyckas i staterna måste företaget eurocine göra en ny fas1/2 med nån vaccin-typ (subunit eller split) för att kunna gå vidare i staterna. Samma sak gäller garanterat för japan, ja då lär det knappast komma nåt avtal nu utan ett pm med info om NE och en kompletterande fas1/2 i människa med ett vaccin av ny typ... Blir nog split när man idag avslöjade i pm att studien i iller gjordes med helvirus och split. Helvirus-vaccin med sprutan togs ex bort från staterna för runt 10 år sen pg.a bi-effekterna; feber, huvudvärk, trötthet unt so weiter. Kom inte och säga att de skulle gå bättre om helviruset kommer in i kropp genom näsa, när det väl kommit in så lär de bli samma bi-effekter. Just subunit/split virus va lösning för att få bort många bi-effekter...

Data från fas1/2 med helvirus (sommaren 2010) är ju speciell för denna blandning och utfallet. En ändring från helvirus till split-virus innebär ändring av dos-styrka och antigen-mängd, och förmodligen andra parametrar. Då är de inte så enkelt att hoppa från det ena till det andra, förutsättningarna är ändrade. Detta diggar garanterat inte myndigheterna. En kompletterande Fas1/2 med split-virus i människa lär va nödvändig för att kirra ändrat antigen-typ. Detta tar tid, tid. Kanske också risken är överhängande att en ev Fas3 framflyttas ytterliggare 1 år? I så fall blir start-skottet tidigast hösten 2013…

0 comments

You need to to read and post comments.

Does this article violate Redeye’s Rules & Guidelines?