Post entry

Köp Etrion och Opcon-Det är dags för miljötekniken.

Please note: Community posts are written by its members and not by Redeye’s research department. As a reader you’re always encouraged to critically analyze the content.

Detta inlägg kommer att handla om 1: Miljöpolitik 2: Geografisk politik.

Miljöföretagen behövs det är de som gör att våran miljö blir bättre och att vi slipper sjukdomar gas bensin med mera. Industrierna kommer att behöva förnya sig mer och mer miljövänligare. Det är dags att se framåt och inte bakåt.

Därför skall du Etrion:

1. En stark börsaktie som har starka familjen Lundin med i spelet. Många vet vilka denna familj är och traditionens makt är stor.

2. Solen skiner starkt nu och då är det bara helt enkelt så solenergi är något för framtiden. Fler länder, företag och individer kommer att börja förstå det. Solen kommer att finnas längre än vad t.ex. Gasen och Oljan kommer att finnas.

3. Vill världen må bättre, friskare och placera säkert? Ja då är det Miljötekniken som man skall satsa på. Då är Etrion det bolag som man skall satsa på inom Lundinsfärens aktier.

Därför skall du köpa Opcon just nu :

1. Kinessiska har köpt 10% av aktierna i april och jag tror på att de kommer att köpa mer. De börjar förstå vad som händer. De börjar mer och mer förstå vad som behövs för att förändra världens klimat.

Länken till 1. http://news.cision.com/se/opcon/r/opcon--kinesiska-snowman-gar-in-som-10---agare-i-opcon-genom-riktad-nyemission,c9404982

2. Två partier kommer att tampas mot varandra. Den ena är Centern och den andra är Miljöpartiet. Det är när dessa två får vara med som det kommer debatteras och marknadsföras offensivt och framför allt aktivt om vad som har gjorts inom miljöteknik.

3. Två partier är inte tillräckliga eftersom den svenska marknaden är liten. Då kommer det större fenomenet EU fram. EU val och ja många partier vill vara med i EU. Men ingen vil ha sanktioner på sig. Med andra ord det skall bevisas att landet har uppnått EU:s miljömål och det görs genom att anlita miljöteknikbolagen och då blir orderboken större.

Jag vill hellre ha mer miljöteknik mindre olja och gas.

Solen kommer att finnas med och det är dags att börja förstå det. Solen kan ingen störa inte ens piraterna från puntland som är en riskfaktor för puntland, somalia och Africa Oil.. Det är framåt vi skall tänka.

0 comments

You need to to read and post comments.

Does this article violate Redeye’s Rules & Guidelines?