Post entry

Myriad Pharma / Azixa IIa

Please note: Community posts are written by its members and not by Redeye’s research department. As a reader you’re always encouraged to critically analyze the content.

Hade ett trevligt och sakligt telefonsamtal med Myriad pharma idag. Som dom flesta vet har Myriad licensierat Azixa från Epicept.

Mina frågor

1. När kommer den slutgiltiga presentation på den fas II studie ni presenterade i slutet av november?

Svar: De slutgiltiga resultaten kommer presentera under en konferans 4-8 Juni, då kommer bägge studierna IIa (ej b) att presenteras.

2. Hur snart efter tror ni att ni kommer inleda fas III studier?

Svar: Beroende på om resultatet av fas II studierna är bra så tror vi att vi kommer inleda fas III studier inom 12 månader, men jag vill inte spekulera om slutresultatet av studierna.

3. Hur stor milstensersättning kommer betals ut till Epicept vid medicineringen av första patienten i fas III? Har storleken blivit publik?

Svar: Jag kan inte kommentera om storleken på milstensersättningen till Epicept, men det kommer bli en milstensersättning till Epicept vid inledande av fas III

Sammantaget var samtalet mycket trevligt och informations nyttigt, och han refererade att jag skulle höra av mig igen direkt till honom om jag hade mer frågor.

Mvh Pfenix

0 comments

You need to to read and post comments.

Does this article violate Redeye’s Rules & Guidelines?