Post entry

Kommentar till dagens lån i Epicept.

Please note: Community posts are written by its members and not by Redeye’s research department. As a reader you’re always encouraged to critically analyze the content.

Lån för att betala ett annat lån samt utgivande av nya warranter.
Dock med ett hyfsad högre pris än dagens kurs.

Detta är typiskt Epicept och inget nytt. Det förändrar heller ingentig beträffande Ceplene eller liknande. Tyvärr är det väl åter igen ett bevis på ledningens direkta inkompetens och egen girighet (enbart spekulationer från min sida).

Jag tror att ledningen förväntar sig för mycket av Ceplene ensamt och vill för allt i världen ha mer för produkten än vad marknaden är villiga att betala för den. Därför verkar det som dom hela tiden förskjuter förhandlingar och tror att dom har en produkt så attraktiv för marknaden att bara dom väntar ut så kommer det rätt bud. Jag tror inte så är fallet, utan snarare så att drar det ut för länge på tiden så är snarare risken för att intresset svalnar större.

Dessutom har många i ledningen själv investerat mycket i Epicept till avsevärt högre aktiekurser än vad vi ser idag och därför "måste" man också sälja sig dyrare än vad marknaden är villig att betala.

Men allt är bara spekulationer...

Själv har jag valt att köpa lite idag. Tror fortfarande att avtal inte är långt bort och väljer att tro att detta är en liten "dipp".

0 comments

You need to to read and post comments.

Does this article violate Redeye’s Rules & Guidelines?