Post entry

Klargörande kring Epicept

Please note: Community posts are written by its members and not by Redeye’s research department. As a reader you’re always encouraged to critically analyze the content.

Jag tycker det behövs ett klargörande kring Epicepts pm i fredags, inte minst efter Kims blogg. Frågan till Kim är huruvida han uppfattat det hela?

Det handlar helt enkelt om att Epicept nu tryggar kassan OM den nu skulle sina. De har möjligheten att sälja aktier för samman lagt 15 miljoner dollar eller 111 miljoner kronor. Dessa pengar går vid försäljningen rätt in i Epicepts kassakista. Hur stor blir då utspädningen vid en eventuell försäljning? Ja det går inte att svara på i dagsläget då detta beror på till vilken kurs försäljningen sker, men tro inte att den kommer ske till dagens låga kurs, det finns bättre tillfällen att sälja på..

Det som hänt är att Epicept försäkrat sig om minst 111 miljoner kronor. Nu har man svarat de som uppvaktar om NP1 att vi skriver inte på vad som helst.

Facit av agerandet är positivt, kassan är säkrad för LÅNG tid framöver. Hur man än vrider och vänder på det hela så är detta positivt. Hur sen Kim kan börja svammla om Maxim i detta, ja Maxim Group har ju INGET med det gamla bioteknik bolaget att göra, utan är ett investbolag som hjälper till med dylika affärer. Om nu Epicept sjunker på detta i morgon, vilket inte är otroligt pga bland annat bloggare på Redeye och många andra som inte fattar vad det handlar om, ja då är det läge att fylla på..

0 comments

You need to to read and post comments.

Does this article violate Redeye’s Rules & Guidelines?