Post entry

Epicept - Tjugoelfte köprek.

Please note: Community posts are written by its members and not by Redeye’s research department. As a reader you’re always encouraged to critically analyze the content.

Så kom det ytterligare en köprekomendation fran gårdagens pappersformats tidning Privata Affärer. I tidningen skriver Per Bernhult, Stockpicker, om att Epicept just nu är en av de mest köpvärda aktierna om än riskfylld. Han poängterar att bolaget är undervärderat speciellt efter Meda avtalet och NP-1 potentialen.

Kära Episektare, känns det som vi har hört detta förrut? Vi har hört detta i snart 2 år. Marknadens reaktion låter inte vänta på sig, aktien "sticker" HELA 2,37% i skrivande stund. ÄNDÅ ligger vi på nästan samma nivåer som för ett år sedan och något upp från 2 år sedan.
När ska marknaden inprisa dessa avtal och produkter?!?! Förmodligen inte förrän man ser pengarna på bordet. Men SERIÖST vilket forskningsbolag av de ca 50 st som finns på stockholmsbörsen har detta krav på sig???
Vi ser bolag som fortfarande ligger i FAS utveckling av sina preparat och har ÅR till ett EVENTUELLT marknadsgodkännande som är värderade FLERDUBBELT upp om man jämför med Epicept.

Visst är det så man kan bli frustrerad, men OK jag greppar detta och väntar på det berömda uttrycket "SHOW ME THE MONEY!" från Epicepts ledning något som med all sannolikhet ligger ca 1 år fram i tiden, vi fattar det, Meda fattar det, Epicept fattar det... när ska övriga marknaden fatta det??? Börsen ligger 6 månader före marknaden... BULLSHIT... i Epicepts fall snarare 2 år efter.

/Pfenix

0 comments

You need to to read and post comments.

Does this article violate Redeye’s Rules & Guidelines?