Post entry

epicept: SHB

Please note: Community posts are written by its members and not by Redeye’s research department. As a reader you’re always encouraged to critically analyze the content.

Hejsan alla Epiceptare!!!!!

Idag sålde SHB ett visst antal aktie (ca 400 000), varför bolaget sålde kan man ju spekulera fram och tillbaka, men de bör finnas lite mer fundament bakom alla inlägg som vi ser på olika forum

man påstår att SHB sålde för att:

- risk för nyemission är stor

- inget avtal kommer att knytas

- man vi realisera förlusten inför årskiftet.

Om vi nu vrider tillbaka klockan till tredje kvartalet så vet vi att Jack sa att bolaget ej befinner sig i början av en DD utan tvärtom att vissa bolaget har fått en sk term sheet och genom vissa mail som vi har fått ta del av så vet vi att de jobbar in i det sista för att signa ett avtal. Alltså är risken för en nyemission lika stor som att ett avtal kommer signas.

Visst kommer ett avtal att knytas men allt tar sin lilla tid, det finns säkert en hel del investerare som har väntat en väldigt lång tid men man måste också förstå att en sådan process är en komplicerad process.

Nu tillbaka till dagens huvudämne.....SHB´s försäljning

Vad vet SHB.......jo precis det som vi vet.

SHB kommer under nästa vecka att storhandla tillbaka sina poster under mån , tis eller onsdag........vet tyvärr inte vilken dagen det blir exakt. Försäljningen idag hade inget med NE att göra utan man behövde byta sina positioner under 5 dagar sen är man tillbaka i epi.......Observera att SHB sålde endast en liten del av sitt innehav.

Kära läsare när ni under nästa vecka ser att SHB köper tillbaka sina aktier så kom då ihåg att folk skrek SÄLJ SÄLJ utan att ha en riktig förklaring till sina rop............Man kan börja kritisera bolaget när något negativt har skett , men under 2009 har bolaget klarat av alla sina mål förutom AVTAL CEPLENE EUROPA.....så det gäller att han lite tålamod

0 comments

You need to to read and post comments.

Does this article violate Redeye’s Rules & Guidelines?