Post entry

epicept - riktigt styrka

Please note: Community posts are written by its members and not by Redeye’s research department. As a reader you’re always encouraged to critically analyze the content.

Epicept har under föregående vecka visat riktig stark styrka, och styrkan (uppgång) kommer nu att förhoppningsvis fortsätta fram till det efterlängtade avtalet.

Det kämpiga åren med ceplene verkar nu vara i sin slutfas. Enligt vd:n Jack Talley går förhandlingar bra och är nu i sin slutfas, samt att han väntar sig att Ceplene skall vara ute i den europeiska marknaden tidigt 2009.

Om man nu ska dra en slutsats att "tidigt 2009" är månaderna Januari-April så bör ett avtal vara på plats under de närmaste 4 veckorna(senast 1:a vecka i mars) för att den framtida partnern skall hinna med sin lansering(tidigt 2009). Som vanligt finns det alltid ett men, i detta fall är det ledningens konstiga vana att skjuta upp de bestämda tidsintervallerna.

Observera!!! Jack Talley väntar sig (lanseringen kan alltså skjutas upp). Om det är fallet ändras tidsintervallerna återigen.

Är ny på denna sida, men en veteran i Epicept-aktie, min egna erfaren säger att tiden nu äntligen är in för Epicept. Vi som har sett den falla gång på gång med hjälpa av FDA, EN IRLÄNDARE, EMEA OSV, vill nu att den stiger till sitt rätt marknadsvärde, ett värde som kostat många tid,svett och tårar.

MVH/aktiealex

0 comments

You need to to read and post comments.

Does this article violate Redeye’s Rules & Guidelines?